Μαρία Μενούνος: Θα γίνει μητέρα στα 44 της


H Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της Κέβιν Αντεργκάρο θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά μέσα στο 2023.

Η 44χρονη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια δήλωσε στο People: «Έπειτα από μία δεκαετία που έχουμε προσπαθήσει τα πάντα, είμαστε τόσο ευγνώμονες σ’ αυτήν την όμορφη οικογένεια που μας βοήθησε να συλλάβουμε το μωρό μας. Ο Κέβιν, ο μπαμπάς μου και εγώ είμαστε κατενθουσιασμένοι γι’ αυτήν την ψυχούλα που θα έρθει στις ζωές μας. Τι ευλογία!»

Η Μαρία Μενούνος, η οποία συνεργάστηκε με τη Family Match Consulting, μοιράστηκε επίσης ένα συγκινητικό βίντεο στο οποίο παρακολουθεί ένα βίντεο από υπερηχογράφημα, έχοντας δίπλα της τον πατέρα της, Κωνσταντίνο.

«Θεέ μου» λέει η Menounos καθώς παρακολουθεί με τον πατέρα της το βίντεο. «Παιδιά, αυτό είναι το μωρό μου. Σ’ αγαπώ».

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Menounos μοιράστηκε μια ενημέρωση σχετικά με το ταξίδι γονιμότητας του ζευγαριού, το οποίο είχαν συζητήσει δημόσια πολλές φορές.

«Σίγουρα δεν πίστευα ότι θα διαρκούσε τόσο πολύ. Έχουν περάσει χρόνια. Χρησιμοποιήσαμε διαφορετικές υπηρεσίες, διαφορετικούς ανθρώπους», είπε η παρουσιάστρια, η οποία ξεκίνησε για πρώτη φορά θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης το 2012. «Ήταν απλώς πολύ απογοητευτική διαδικασία».

Η Μαρία Μενούνος και ο Κέβιν Αντεργκάρο, 55 ετών, άρχισαν να σκέφτονται για πρώτη φορά την παρένθετη μητρότητα το 2018 και ζήτησαν συμβουλές από την Kim Kardashian, η οποία υποδέχτηκε την κόρη της Chicago τον Ιανουάριο του 2018 και τον γιο της Psalm τον Μάιο του 2019 με τη βοήθεια παρένθετων.

πηγή: instyle.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ