Mικρές κις με γραβιέρα και γαλοπούλα

Υλικά
λίγο ελαιόλαδο
12 φέτες ψωμί για τοστ (από καλαμπόκι ή ολικής)
12 φέτες βραστή γαλοπούλα
4 αυγά
120 ml γάλα
90 γρ. γραβιέρα τριμμένη

Διαδικασία
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C. Αλείφουμε 12 ατομικά φορμάκια για μάφινς με το ελαιόλαδο και βάζουμε στο καθένα από 1 φέτα ψωμί για τοστ (από καλαμπόκι ή ολικής), πιέζοντάς την έτσι ώστε να καλύψουμε τον πυθμένα και τα τοιχώματα. Από πάνω βάζουμε από μία φέτα βραστή γαλοπούλα και πιέζουμε ξανά ώστε να σχηματίσει λακκούβα. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και τη γραβιέρα. Μοιράζουμε το μείγμα στις λακκουβίτσες που έχουμε δημιουργήσει και ψήνουμε για 10-12 λεπτά περίπου ή μέχρι να σφίξει το μείγμα και να ροδίσει στην επιφάνεια.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here