Post Malone: «Νευρικός και υπό την επήρεια ναρκωτικών» ο ράπερ λένε οι φαν [βίντεο]


Ο Post Malone βρίσκεται στην Αυστραλία με αφορμή την προγραμματισμένη περιοδεία του εκεί, αλλά η τελευταία του εμφάνιση ανησύχησε το κοινό του.

Ο 27χρονος ράπερ ξεσήκωσε το Σίδνεϊ το βράδυ της Κυριακής (5/2) με τη συναυλία του, όμως στα μισά κάτι περίεργο άρχισε να συμβαίνει και δεν πέρασε απαρατήρητο από τους φαν του.

Ο Malone έδειχνε πραγμαματικά καταβεβλημένος καθώς ερμήνευε το I Fall For You, κάνοντας τους θαυμαστές να αμφισβητήσουν τη εμφάνισή του αν και ο νικητής Grammy ήταν καλά στην υγεία του.

Τόσο το TikTok όσο και το Twitter γέμισαν από κλιπ που δείχνουν τον τραγουδιστή να κινείται νευρικά και να βρίσκει με δυσκολία την ισορροπία του.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι έχει ανεξήγητη υπερκινητικότητα, ενώ σε κάποια στιγμή βάζει τα χέρια του μέσα από το μπλουζάκι του την ώρα που τραγουδούσε. Σε άλλο σημείο φαίνεται να πέφτει στα γόνατα και ερμηνεύει ένα κομμάτι με το πρόσωπο κολλημένο στο πάτωμα.

 

@_valentinomusic_ i fall apart @Post Malone #postmalone #postmaloneconcert #fyp #foryou #sydney ♬ original sound – anthony valentino

Πολλοί από εκείνους που βρέθηκαν στη συναυλία ανέβασαν στα social media κλιπ από τη συναυλία και εξέφρασαν την ανησυχία τους για την κατάσταση της υγείας του Post Malone. Άλλοι δε, αναφέρθηκαν και στη μεγάλη απώλεια των κιλών του ως κάτι που ενδεχομένως να έχει παίξει ρόλο στη σωματική και ίσως ψυχολογική κατάπτωσή του.

Οι περισσότερο, ωστόσο, έκαναν λόγο για κατάχρηση ναρκωτικών από τον Αμερικανό τραγουδιστή, κάτι που διαψεύστηκε αργότερα από εκπροσώπους του στα ΜΜΕ.

Ήδη στο TikTok έχει γίνει trend η φράση «Post Malone is not okay», δηλαδή «Ο Post Malone δεν είναι καλά». Τέλος, σε πολλά σχόλια ο Malone συγκρίνεται με τις τελευταίες εμφανίσεις της Έιμι Γουάινχαουζ λίγο πριν πεθάνει νικημένη από τις καταχρήσεις.

«Νομίζω τον χάνουμε», «Μου θυμίζει την Έιμι Γουάινχαουζ», «Ο τύπος κυριολεκτικά διαλύεται», «Τα ναρκωτικά τον αποτελειώνουν» είναι τα πιο συχνά σχόλια που συναντά κανείς κάτω από τα βίντεο.

@samcastle91 Posty screams hit different. #postmalone #posty #sydney #australia #postmaloneconcert #twelvecarattoothache ♬ original sound – Sam Johnston

Post Malone: Τι είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του

«Ήθελα τόσο πολύ να είμαι σαν τον Μακ Μίλερ, τον Τράβις Σκοτ και τον A$AP Rocky» αναφέρει στη συνέντευξή του. «Η εύρεση της δικής μου ταυτότητας στο όλο θέμα ήταν – δεν θέλω να πω δύσκολη, αλλά ήταν μια διαδικασία για μένα».

Και όταν πρόκειται για τα συναισθήματά του, ο Malone είχε αποκαλύψει ότι είναι αντιμέτωπος με την κατάθλιψη ολόκληρη τη ζωή του.

«Στο Γυμνάσιο έκλαιγα κάθε βράδυ για να κοιμηθώ» είχε αναφέρι. «Στο Λύκειο το ίδιο πράγμα. Προσπάθησα να πίνω μπύρες για να απαλλαγώ από αυτό, αλλά δεν φεύγει ποτέ. Και δεν νομίζω ότι αυτό είναι λάθος κάποιου. Έχει να κάνει με κάτι που είναι προδιάθεση» είχε τονίσει.

Ο Post Malone είχε δηλώσει ότι προσπαθεί να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη, κυρίως μέσω της μουσικής του.

«Προσπαθώ», είχε εξηγήσει. «Είναι δύσκολο. Μέσα από τα τραγούδια μου, μπορώ να μιλήσω για ό,τι θέλω. Αλλά το να κάθεσαι εδώ, πρόσωπο με πρόσωπο, είναι δύσκολο» είχε σημειώσει.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ