Όουεν Γουίλσον: Θα είναι σαν τον Μπομπ Ρος αλλά δεν θα είναι ο Μπομπ Ρος


Ο ηθοποιός Όουεν Γουίλσον μεταμορφώνεται σε Μπομπ Ρος για το «Paint». Ή μήπως όχι;

Το πρώτο τρέιλερ από τη νέα ταινία του Όουεν Γουίλσον με τίτλο Paint είναι εδώ και το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε βλέποντας τα πλάνα είναι πως ο ηθοποιός έχει μεταμορφωθεί -και μάλιστα επιτυχώς- στον πασίγνωστο ζωγράφο της μικρής οθόνης, Μπομπ Ρος.

Ή μήπως όχι; Τα πράγματα μάλλον δεν είναι ακριβώς έτσι και εξηγούμε ευθύς αμέσως. Αν και με αυτό το μυθικό περμανάντ μαλλί, τη συνολική εμφάνιση, την σχεδόν υπνωτιστική φωνή και τα γνωστά τοπία που δημιουργεί ο Γουίλσον φαίνεται πως έχει αντλήσει έμπνευση από τον αγαπημένο μας Μπομπ Ρος, στην ουσία υποδύεται τον Καρλ Ναργκλ, έναν τηλεοπτικό ζωγράφο της σειράς ζωγραφικής του Βερμόντ. Ο Ναργκλ έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και σημειώνει επιτυχία για πάνω από δύο δεκαετίας, μέχρι που το τηλεοπτικό δίκτυο αποφασίζει να τον αντικαταστήσει με κάποιον νεότερο.

Ο αντικαταστάτης του, κάθεται στο «θρόνο» του Ναργκλ υποσχόμενος να πάει τη ζωγραφική σε άλλο επίπεδο, ενώ ο Ναργκλ παθαίνει κρίση ταυτότητας και ηλικίας.

Την ταινία γράφει και σκηνοθετεί ο Μπριτ ΜακΆνταμς στο μεγάλο μήκους κινηματογραφικό ντεμπούτο του.

Στο καστ συμμετέχουν ακόμα οι Μικαέλα Γουάτκινς, Στίβεν Ρουτ, Λούσα Στρους, Κιάνα Ρεν, κ.ά.

Βλέποντας πάντως το τρέιλερ, πρέπει να σημειώσουμε πως ακόμα κι αν η ταινία δεν είναι για τον Ρος, ο αείμνηστος καλλιτέχνης σίγουρα αναβιώνει στο «Paint» του Γουίλσον. Θυμίζουμε ότι ο παρουσιαστής του «Joy of Painting» πέθανε από καρκίνο στις 4 Ιουλίου 1995. Ήταν 52 ετών.

Η ταινία της IFC Films έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 74 Απρίλιου.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ