Δεν φαντάζεστε τι βρήκε μέσα στους τοίχους του σπιτιού – ΦΩΤΟ


Ο Nick Castro, ιδιοκτήτης εταιρείας που παρέχει υπηρεσίες απολύμανσης και απεντόμωσης στην Καλιφόρνια στις ΗΠΑ, δραστηριοποιείται στον κλάδο ελέγχου παρασίτων για περισσότερα από 20 χρόνια.

Όλο αυτό το διάστημα έχει δει πολλά παράξενα πράγματα, αλλά πρόσφατα ήρθε αντιμέτωπος με κάτι που τον άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Ο Castro κλήθηκε σε ένα σπίτι για να αντιμετωπίσει έναν δρυοκολάπτη, γνωστό στην Ελλάδα με την ονομασία “τρυποκάρυδος”, που προκαλούσε ζημιά, αποθηκεύοντας βελανίδια σε τρύπες που δημιουργούσε.

Όταν τρύπησε τον τοίχο για να τα αφαιρέσει, αποκαλύφθηκε ένας τεράστιος όγκος από βελανίδια που ξεχύθηκαν στον χώρο.

«Απλώς συνέχιζαν να βγαίνουν ασταμάτητα», είπε ο Κάστρο στο The Dodo.«Όπως αποδείχθηκε, ήταν στοιβαγμένα ψηλά, στη σοφίτα του σπιτιού».

βελανίδια σπίτι
Facebook

Ο Castro άνοιξε κι άλλες τρύπες στο σπίτι, και τα βελανίδια συνέχισαν να βγαίνουν με ορμή,  με αποτέλεσμα να γεμίσει οκτώ μεγάλες σακούλες σκουπιδιών.

‘Όπως ανέφερε, το πουλί είχε αποθηκεύσει βελανίδια σε όλο το σπίτι, δημιουργώντας παντού τις χαρακτηριστικές τρύπες που κάνουν οι δρυοκολάπτες.

«Το πουλί είχε καταστρέψει εντελώς το εξωτερικό του σπιτιού με τις τρύπες που είχε κάνει. Τα βελανίδια ήταν αποθηκευμένα σε όλη την επένδυση και τα τελειώματα» τόνισε, χαρακτηρίζοντας το πουλί… τρελό.

Το πουλί έβαλε βελανίδια μέσα από τη καμινάδα, αφού έκανε εκατοντάδες τρύπες στην ξύλινη επένδυση που την περιβάλλει και μετά πέρασε από τις τρύπες του εξαερισμού στη σοφίτα.

«Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο», είπε.

βελανίδια σπίτι
Facebook

 

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ