Dating apps: Σαμποτάρετε μόνοι σας την στρατηγική των ραντεβού σας;


Σχεδόν το 50% των ενηλίκων των ΗΠΑ είναι singles. Σύμφωνα με το γραφείο απογραφής των ΗΠΑ που ανέρχεται σε 126, 9 εκατομμύρια ανθρώπους. Το Match.com δημοσίευσε ευρήματα σχετικά με τη μεγαλύτερη και πιο ολοκληρωμένη μελέτη του έθνους για τους singles και διαπίστωσε αύξηση στα συνειδητά ραντεβού. Οι ελεύθεροι είναι πιο προσεκτικοί και ακολουθούν μια πιο υγιή προσέγγιση για να βρουν έναν σημαντικό άλλο. Οι άνθρωποι δεν αναζητούν μια περιστασιακή σύνδεση, αλλά μάλλον έναν μακροχρόνιο σύντροφο.

Μελέτες δείχνουν ότι οι πιο συνηθισμένες αποκλίσεις σε ένα πρώτο ραντεβού είναι η υπερβολική συζήτηση, οι άνθρωποι που εισβάλλουν στο χώρο σας, δεν σέβονται τον σερβιτόρο, έχετε υπερβολική αυτοπεποίθηση και μιλάτε για τον εαυτό σας σε τρίτο πρόσωπο. «Υπάρχει μια τάση να θέλουμε να είμαστε πολύ σοβαροί πολύ γρήγορα», είπε ο M. Clark Canine MA, LMHC, NCC, ψυχοθεραπευτής, ομιλητής και συγγραφέας. Στην προσπάθεια να βρείτε αυτό το ξεχωριστό άτομο, με το οποίο θέλετε να ασχοληθείτε σοβαρά, 44 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν διαδικτυακές υπηρεσίες γνωριμιών.

Οι ειδικοί λένε ότι μην χρησιμοποιείτε παλιές φωτογραφίες, μείνετε μακριά από γυαλιά και καπέλα που κρύβουν την εμφάνισή σας, μην χρησιμοποιείτε ομαδικές φωτογραφίες, βίντεο ή ηχογραφήσεις φωνής στο προφίλ σας και μην εμφανίζετε τίποτα αρνητικό. Οι ειδικοί στις σχέσεις λένε ότι συχνά αυτοσαμποτάρουμε την ερωτική μας ζωή. Μερικοί συνήθεις τρόποι είναι να μην είμαστε ειλικρινείς και να προβάλλουμε μόνο τις καλύτερες ιδιότητές μας και να μην βλέπουμε τους ανθρώπους όπως είναι, αλλά για το πώς μπορούμε να τους αλλάξουμε.

Αν και συχνά αγνοούμε τις κόκκινες σημαίες, το μόνο πράγμα που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε είναι ότι όταν βρίσκουμε την αγάπη, η αναμονή άξιζε τον κόπο. Η μελέτη του match.com διαπίστωσε επίσης ότι οι singles έχουν εμφανιστεί μετά την πανδημία ως μεταμορφωμένοι ραντεβού. Τώρα αναζητούν έναν σύντροφο που δίνει προτεραιότητα στην ψυχική υγεία και την αυτοφροντίδα. Θέλουν κάποιον συναισθηματικά ώριμο και κοινωνικά υπεύθυνο. Προσηλώνονται λιγότερο στην καλή εμφάνιση.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ