Russian Helicopters: Μεγάλο συμβόλαιο μισού δισεκ. δολ. στη ΝΑ Ασία


Η ρωσική κρατική εταιρία Russian Helicopters που συμμετείχε σε σειρά αεροπορικών σόου στη Νοτιοανατολική Ασίας, κατάφερε να καταλήξει σε μικρές και μεγάλες συμφωνίες για την πώληση ελικοπτέρων, συνολικής αξίας άνω των 500 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο επικεφαλής της, Αντρέι Μπογκίνσκι κατά τη διάρκεια επίσκεψης στην Ταϊλάνδη.

“Γενικά, κατά τη διάρκεια της συμμετοχής μας στα αεροπορικά σόου, συγκεντρώσαμε σημαντικό αριθμό παραγγελιών. Στην Κίνα, υπογράφηκε ένα σταθερό συμβόλαιο για 20 ελικόπτερα Ansat και ως μέρος της περιοδείας πετύχαμε καταρχήν συμφωνίες για άλλα 30 ελικόπτερα αυτού του μοντέλου – από το Βιετνάμ, την Ταϊλάνδη, την Καμπότζη και τη Μαλαισία. Αποσπάσαμερ επίσης παραγγελίες για περίπου 20 Mi-171A2”, σύμφωνα με δηλώσεις του αξιωματούχου που μεταδίδει το TASS.

Ο επικεφαλής της εταιρείας πρόσθεσε επίσης, ότι το συνολικό ποσό των συμβάσεων σε χρηματικούς όρους είναι πάνω από μισό δισεκατομμύριο δολάρια, με το ποσό αυτό να βασίζεται στις τιμές καταλόγου.
Τον Δεκέμβριο, κατά τη διάρκεια της παρουσίας της Russian Helicopters στη Νοτιοανατολική Ασία έγιναν παραγγελίες 70 ελικοπτέρων Mi-171A2 και Ansat.

Υπενθυμίζεται, ότι το Mi-171A2 είναι μια ριζικά αναβαθμισμένη έκδοση του Mi-8/17, ενώ το Ansat είναι ένα ελαφρύ δικινητήριο ελικόπτερο, πολλαπλών χρήσεων, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεταφορά ασθενών και άλλες παρόμοιες αποστολές.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ