Σεισμός στην Τουρκία: Επέζησε 11 ημέρες κάτω από τα συντρίμμια και γνώρισε τη νεογέννητη κόρη του


Σεισμός στην Τουρκία: Συγκλονίζει η ιστορία του Μουσταφά Αβτζί ο οποίος άντεξε  επί 11 ημέρες κάτω από τα χαλάσματα και έπειτα κράτησε στην αγκαλία του τη νεογέννητη κόρη του

Την ώρα που οι ελπίδες για επιζώντες έπειτα από το «χτύπημα» του σεισμού στην Τουρκία φαίνεται πως σβήνουν οριστικά, οι ιστορίες επιβίωσης από τους σεισμόπληκτους συγκλονίζουν.

Όπως αυτή με πρωταγωνιστή τον 33χρονο Μουσταφά Αβτζί ο οποίος κατάφερε να βγει ζωντανός από τα χαλάσματα κτηρίου όπου βρισκόταν εγκλωβισμένος για 261 ώρες.

Ο Αβτζί είχε τις δυνάμεις να μιλήσει στο τηλέφωνο με τους οικείους του αμέσως μετά τη διάσωσή του, ρωτώντας για την τύχη των υπόλοιπων μελών της οικογένειας του.

«Όλοι είναι καλά!», του απάντησε ο συνομιλητής του και εκείνος χαμογέλασε πλατιά. Αλλά το σημαντικότερο γεγονός ήταν ότι ο Αβτσί είχε γίνει πατέρας καθώς την ημέρα του σεισμού η γυναίκα του έφερε στον κόσμο την κόρη τους. Μάλιστα εκείνος δεν φαίνεται να το γνώριζε.

Έτσι, το Σάββατο ο Αβτζί συνάντησε την γυναίκα του Μπίλγκε και για πρώτη φορά την κόρη του Αλμίλ, σε νοσοκομείο της Μερσίνης.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ