Τα γυναικεία κομμάτια που θα σαρώσουν τη νέα χρονιά!


Το 2019 θα κληρονομήσει κάποιες τάσεις από τη χρονιά-προκάτοχό του, ενώ άλλες θα τις ανασύρει από προηγούμενες δεκαετίες. Το βέβαιο είναι ότι με το νέο έτος για να δημιουργήσουμε μοντέρνα λουκ δεν θα έχουμε παρά να κάνουμε μια ανασκαφή στην ντουλάπα μας, ιδιαίτερα αν προλάβαμε τα 80s και 90s. Αυτά είναι λοιπόν τα κομμάτια φαβορί, που θα μας γίνουν απαραίτητα καθημερινά.

Ντένιμ τζάκετ. Επιστρέφουν δριμύτερα το 2019 και ανυπομονούμε να τα φορέσουμε μαζί με χρωματιστά τζιν παντελόνια, μια ακόμα δυνατή τάση για τη χρονιά που έρχεται.

Πλεκτά κάρντιγκαν. Θα συνεχίσουν να μας συνοδεύουν και την επόμενη χρονιά και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενες γι’ αυτό, για την άνεση, το χαλαρό στυλ και τη ζεστασιά που προσφέρουν τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα.

Εφαρμοστό φανελάκι. Θα τα ταιριάξουμε με παντελόνες αλλά και μίντι φούστες και θα μας δώσουν το επιπλέον κίνητρο που χρειαζόμασταν για να ξεκινήσουμε κοιλιακούς.

Ζιβάγκο με τυπώματα. Ένα ακόμα ζεστό τρεντ, προτείνεται στην printed εκδοχή του για να μεταμορφώσει και το πιο απλό ντύσιμο.

Τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή. Τα skinny τζιν ήδη πλέουν τα λοίσθια, καθώς έρχονται τα «ξαδέρφια» τους σε ίσια γραμμή με την υπόσχεση της απόλυτης άνεσης και της casual διάθεσης.

Καρό παντελόνι. Ένα κομμάτι που μας φαίνεται δύσκολο αλλά θα αποδειχθεί πιο ευέλικτο σε συνδυασμούς από όσο νομίζουμε, καθώς το σετάρουμε με oversized μονόχρωμα πλεκτά αλλά και λευκά T-shirts, ακόμα και καρό μπλέιζερ.

Πλεκτά φορέματα. Μας χαρίζουν απλόχερα τη γοητεία της απλότητας και της άνεσής τους. Μπορούν να φορεθούν τον χειμώνα με ένα χοντρό καλσόν και την άνοιξη με γυμνά πόδια και πέδιλα.

Κοκαλάκια για μαλλιά. Το «παιδικό» τρεντ το 2019 θα απευθύνεται σε γυναίκες κάθε ηλικίας. Μάλλον θα κερδίσει πολλές ακόλουθους, που θα το υιοθετήσουν για την παιχνιδιάρικη πινελιά που προσθέτει σε ένα λουκ (και για το γεγονός ότι στρώνει τα μαλλιά ακόμα και την πιο ατίθαση μέρα τους).

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ