Μύκονος: Νέα στοιχεία για τη δολοφονία – Πώς ο δράστης ενεπλάκη στον καυγά


Ο 33χρονος και ο 34χρονος είχαν έντονο καυγά μέσα στο μαγαζί για τα μάτια μιας κοπέλας, με αποτέλεσμα ο 33χρονος να επιστρέψει στο σπίτι του, να πάρει το όπλο του και να επιστρέψει, πυροβολώντας τον 34χρονο στο κεφάλι στη Μύκονο

Μουδιασμένη είναι η Μύκονος μετά την άγρια δολοφονία που έγινε έξω από μπαρ, με έναν 33χρονο να πυροβολεί στο κεφάλι και να σκοτώνει έναν 34χρονο από την Αλβανία.

Ο 33χρονος, που κατηγορείται ότι έφτασε μόνος του στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου, σε πολύ άσχημη κατάσταση, όπως ανέφεραν αστυνομικοί – λόγω της μεγάλης ποσότητας αλκοόλ που είχε καταναλώσει.

Ο 33χρονος και ο 34χρονος είχαν έντονο καυγά μέσα στο μαγαζί για τα μάτια μιας κοπέλας, με αποτέλεσμα ο 33χρονος να επιστρέψει στο σπίτι του, να πάρει το όπλο του και να επιστρέψει, πυροβολώντας τον 34χρονο στο κεφάλι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, όλα ξεκίνησαν όταν το θύμα είχε έναν καυγά στο μπαρ με την 23χρονη με την οποία στο παρελθόν ήταν ζευγάρι.

O 34χρονος Αλβανός που έπεσε νεκρός από τον 33χρονο

Ο 33χρονος φαίνεται να ενδιαφερόταν για την κοπέλα, έτσι όταν είδε τον διαπληκτισμό μεταξύ τους, επενέβη και καυγάδισε με τον 34χρονο. Η 23χρονη υποστήριξε ότι «έγινε παρεξήγηση. Δεν ήταν για τα μάτια τα δικά μου. Ήταν μία παρεξήγηση. Ήταν απλώς μία παρεξήγηση».

Μετά τον διαπληκτισμό ο δράστης αποχώρησε από το μπαρ, πήγε σπίτι του και πήρε την καραμπίνα, έστησε καρτέρι και σκότωσε τον 34χρονο μπροστά στα μάτια των θαμώνων.

Ο 33χρονος δράστης της αιματηρής συμπλοκής

Τι αναφέρει η ιδιοκτήτρια του μπαρ στη Μύκονο

Για τη δολοφονία η ιδιοκτήτρια του μπαρ όπου ξεκίνησε η ένταση ανέφερε: «Ήταν μόνη της στο μπαρ αυτή και μετά ήρθε και ο φίλος της. Δεν είχε σχέση με κανέναν, ήταν φίλη και με τα δύο τα παιδιά. Ήταν πελάτες μέσα στο μαγαζί. Λογοφέρανε και βγήκαν έξω. Είχαν μία ένταση μέσα στο μαγαζί και βγήκαν έξω να λύσουν τα θέματά τους. Είχαν θέματα, κάτι… τώρα.. μεταξύ τους, με κουβέντες, δεν ξέρω τι και πως. Έγινε στο πάρκινγκ, έγινε στο δρόμο πάνω; Δεν ξέρω ακριβώς που έγινε. Αφού έφυγαν από το μαγαζί και καβγαδίσανε, μετά πήγε και πήρε όπλο και βρήκε τον άλλον». Συνεχίζοντας η ιδιοκτήτρια του μπαρ ανέφερε για τον δράστη: «Ξέρω ότι είναι πάρα πολύ καλό παιδί… Ότι δεν εμπλεκόταν σε καβγάδες, δεν, δεν… Τίποτα. Όλοι μείναμε, εντάξει δεν έχω λόγια».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ