Οι πιο πρωτότυπες ευχές εξ’ αποστάσεως

Χριστούγεννα σημαίνει βόλτες στην στολισμένη πόλη, ένα δέντρο γεμάτο φωτάκια που παίζουν στο σκοτάδι, δώρα με πολύχρωμα αμπαλάζ και χαλαρές στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάς. Χριστούγεννα είναι κάθε ένα από αυτά αλλά και όλα μαζί σε συνδυασμό. Αν όμως δεν έχεις τους ανθρώπους σου δίπλα σου για να μοιραστείς μαζί τους στιγμές και ευχές τότε η μαγεία των Χριστουγέννων χάνει λίγη από την αίγλη της.

Ο στολισμός του δέντρου
Το να φτιάξεις το δέντρο τα Χριστούγεννα είναι από μόνο του μια ιεροτελεστία. Ξεθάβεις τις κούτες με το δέντρο και τα στολίδια, βρίσκεις το CD που έχει μέσα το Last Christmas αλλά έχει γρατζουνιστεί και δεν παίζει. Δεν πειράζει, αρπάζεις το tablet σου και το βάζεις να παίζει εκεί όσο τοποθετείς λαμπάκια, στολίδια και τα υπόλοιπα αξεσουάρ που βρήκες μέσα στην κούτα. Μόλις τελειώσεις, φτιάχνεις μια ζεστή σοκολάτα και μαζί με ένα μελομακάρονο κάθεσαι στην πολυθρόνα δίπλα από το δέντρο αλλά δεν έχεις τους ανθρώπους που αγαπάς για να το μοιραστείς. Δεν έχεις όσους θέλεις για να το θαυμάσετε και να σημάνετε μαζί την έναρξη των υπέροχων γιορτινών ημερών γιατί βρίσκονται μακριά.

Η βόλτα στην πόλη
Το ίδιο συναίσθημα έχεις όταν περπατάς ανήμερα των Χριστουγέννων στην πόλη και την απολαμβάνεις στολισμένη και πανέμορφη. Βιτρίνες με υπέροχες γιρλάντες, εμπορικά με φωτισμούς που κάνουν την πόλη να λάμπει και το δέντρο στην κεντρική πλατεία να δίνει τον δικό του τόνο. Αυτές τις μέρες θέλεις την κάθε στιγμή να την μοιράζεσαι με φίλους, συγγενείς αλλά και το άλλο σου μισό όμως αυτό δεν είναι πάντα εύκολο.

Η αγάπη μοιράζεται ακόμα κι αν είσαι μακριά
Αυτή την αγάπη που θες να εκφράσεις μέσα από εικόνες και εμπειρίες σου δίνει την ευκαιρία η Samsung να τη μοιραστείς με όσους αγαπάς πανεύκολα και γρήγορα μέσα από τις συσκευές της.

ΠΗΓΗ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here