Survivor All Star: Η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση και η είσοδος δύο νέων παικτών


Μεγάλες ήταν οι εκπλήξεις στο νέο επεισόδιο του Survivor, που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (26/2) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Δύο νέοι παίκτες μπήκαν στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση δεν δίστασε να ρίξει… σπόντες.

Στην παραλία των Μπλε, ο Ηλίας Γκότσης και ο Ηλίας Μπόγδανος έστησαν έναν καυγά ότι δήθεν έχασαν το ψαροντούφεκο για να τρομάξουν τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος δεν τους πίστεψε. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος τους χαρακτήρισε «Λόλεκ και Μπόλεκ», έχοντας ένα ειρωνικό χιούμορ για την πλάκα που έστησαν οι δύο παίκτες.

Την ίδια ώρα έφτασαν στις παραλίες οι νέες προσθήκες όπου είναι η Νικολέττα Μαυρίδη και ο Γιωρίκας Πιλίδης, με τους παίκτες να μένουν με το στόμα ανοιχτό. Η Νικολέττα ανήκει στους Διάσημους, ενώ ο Γιωρίκας μπήκε στους Μαχητές. Όταν η βάρκα στην οποία βρισκόταν μέσα η Νικολέττα Μαυρίδη έφτασε στην παραλία η Ελένη Χαμπέρη έβαλε τα κλάματα. Υπενθυμίζεται πως τα δύο κορίτσια συμμετείχαν στο Survivor 2021 και είχαν πολύ καλές σχέσεις, τις οποίες συνέχισαν και εκτός ριάλιτι.

Διάσημοι και Μαχητές ρίχτηκαν στον πρώτο στίβο της εβδομάδας με έπαθλο φαγητό αλλά και μια ασυλία. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, η Ελευθερία Ελευθερίου έμελλε να «παγώσει» για τα καλά τους παίκτες των δύο ομάδων. Η τραγουδίστρια κλήθηκε να αναμετρηθεί με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Κάτι που την ανάγκασε να δώσει τον καλύτερο της εαυτό και με το παραπάνω με αποτέλεσμα να χρειαστεί την βοήθεια του ιατρικού προσωπικού αμέσως μετά την ολοκλήρωση του run. «Ζαλίστηκε, ζαλίστηκε» αναφώνησε η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Αμέσως λοιπόν ο Σάκης Κατσούλης και ο Στέλιος Χανταμπάκης σήκωσαν στα χέρια της συμπαίκτρια τους για να την οδηγήσουν στους γιατρούς. Η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία και ηττήθηκε για μόλις μια κορίνα από την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, χρειάστηκε κάποια λεπτά εκτός του στίβου μάχης για να βρει και πάλι τις δυνάμεις της και να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο.

Νικήτρια στον στίβο μάχης για την ασυλία αναδείχθηκε η μπλε ομάδα με σκορ 10-8.

Survivor All Star: Η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση

Στο συμβούλιο του νησιού, οι Διάσημοι κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν παίκτη προς αποχώρηση. Η πρώτη «κόκκινη» υποψήφια που βγήκε από την κάλπη ήταν Χριστίνα Κεφαλά. Η Χριστίνα, με τον άκουσμα της υποψηφιότητάς της, έριξε τις σπόντες της για τα παρεάκια που έχουν δημιουργηθεί στην Κόκκινη ομάδα, με την Ελευθερία να αντιδρά…


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ