Γερμανία: Καταδικάστηκε 45χρονος «babysitter» για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών


Γερμανία: Ο 45χρονος κακοποίησε 13 παιδιά, με το μικρότερο από αυτό να είναι ενός μηνός

Ένας 45χρονος Γερμανός που πρόσφερε υπηρεσίες φύλαξης παιδιών στο Διαδίκτυο καταδικάστηκε σήμερα Τρίτη (28/2) με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών σε μια υπόθεση που σόκαρε ακόμη και βετεράνους ερευνητές και τους οδήγησε να αποκαλύψουν πολλούς άλλους υπόπτους για κακοποίηση.

Το περιφερειακό δικαστήριο της Κολωνίας καταδίκασε τον κατηγορούμενο, το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό για λόγους προστασίας της ιδιωτικής ζωής, σε 14 χρόνια και έξι μήνες φυλάκιση. Διέταξε επίσης να κρατηθεί σε ασφαλή περιορισμό μετά το τέλος της ποινής του.

Οι εισαγγελείς είχαν ζητήσει από το δικαστήριο να επιβάλει ποινή κάθειρξης 15 ετών, τη μέγιστη διάρκεια που συνήθως επιτρέπεται από τη γερμανική νομοθεσία, με το επιχείρημα ότι τα εγκλήματα του κατηγορουμένου ήταν ιδιαίτερα σοβαρά.

Οι ερευνητές είπαν ότι ο άνδρας είχε καταγράψει την κακοποίηση μωρών, παιδιών και εφήβων και μοιράστηκε βίντεο και εικόνες «ασύλληπτης βαρβαρότητας» με δεκάδες ανθρώπους.

Οι εισαγγελείς είχαν κατηγορήσει τον άνδρα για περισσότερες από 120 υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος 13 παιδιών μεταξύ 2005 και 2019. Το μικρότερο θύμα ήταν ενός μηνός.

Ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε τους ισχυρισμούς κατά τη διάρκεια της δίκης και τους χαρακτήρισε «καταφρόνητους», σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων dpa.

Η αστυνομία συνέλαβε τον άνδρα στα τέλη του 2021 σε ένα σπίτι που έμενε με τη σύζυγό του στην πόλη Wermelskirchen. Ο κατηγορούμενος βρισκόταν σε βιντεοκλήση με συναδέλφους του την ώρα της αστυνομικής έφοδος

Με πληροφορίες από Associated Press

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ