Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Η Κατερίνα Δαλάκα θα ταξίδευε στο μοιραίο 2ο βαγόνι


Η Κατερίνα Δαλάκα είχε κλείσει θέση στο δεύτερο βαγόνι του μοιραίου τρένου που συγκρούστηκε στα Τέμπη – Θα ταξίδευε στην Κατερίνη με τρένο για πρώτη φορά

Με το μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε στα Τέμπη θα ταξίδευαν η Κατερίνα Δαλάκα και ο σύντροφός της, οι οποίοι τελευταία στιγμή άλλαξαν τα εισιτήρια τους και δεν βρέθηκαν στο θανατηφόρο δρομολόγιο προς Θεσσαλονίκη.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι η αθλήτρια και πρώην παίκτρια του Survivor All Star θα ταξίδευε μαζί με τον σύντροφό της για πρώτη φορά με τρένο, με προορισμό την Κατερίνη, εκεί όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητό της και θα πήγαινε να το παραλάβει.

Φίλοι τους έλεγαν να ταξιδέψουν με το τρένο καθώς είναι πολύ ωραία εμπειρία. Λόγω υποχρεώσεων του συντρόφου της ωστόσο τελευταία στιγμή, «πιο τελευταία» όπως χαρακτηριστικά μας είπαν, έκαναν αλλαγή στα εισιτήρια.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες μας ανέφεραν ότι τα εισιτήρια που είχε κλείσει η Κατερίνα Δαλάκα ήταν στο δεύτερο βαγόνι, σε εκείνο που βρέθηκαν πολλές σοροί και υπάρχουν ακόμα αγνοούμενοι.

Την αποκάλυψη έκανε, πριν από λίγη ώρα, ο σύντροφος της μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από το νέο εισιτήριό τους και έγραψε: «Είναι σοκαριστικό να περνάει μία τέτοια τραγωδία από δίπλα σου και να έχεις κανονίσει να πας για πρώτη φορά με τρένο, και να είναι και το μοιραίο. Για καθαρά λόγω τύχης, που στην αρχή φαινότανε αναποδιά και έπρεπε να αλλάξω το εισιτήριο. Έπειτα να βλέπεις ότι έχει γίνει ένα τέτοιο τραγικό δυστύχημα. Με αυτό. Εύχομαι θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες. Είναι τραγικό να συμβαίνουν τέτοια ατυχήματα το 2023. Πραγματικά ντροπή και τεράστια λείπει για το περιστατικό».

Το εν λόγω story έκανε repost και η Κατερίνα Δαλάκα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ