Τέμπη: Εννέα οι σοροί που ταυτοποιήθηκαν – Συνεχίζονται οι έρευνες για αγνοούμενους


Οι έρευνες για τους αγνοούμενους συνεχίζονται στα Τέμπη ενώ την ίδια στιγμή στα νοσοκομεία της Λάρισας πολλοί είναι οι συγγενείς που δίνουν DNA για να βρεθούν οι δικοί τους άνθρωποι

Εννέα είναι οι σοροί που ταυτοποιήθηκαν, σύμφωνα με όσα ανέφερε στην ενημέρωση των συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Οι έρευνες για τους αγνοούμενους συνεχίζονται στα Τέμπη ενώ την ίδια στιγμή στα νοσοκομεία της Λάρισας πολλοί είναι οι συγγενείς που δίνουν DNA για να βρεθούν οι δικοί τους άνθρωποι.

Συνεχίζονται οι έρευνες για αγνοούμενους στα Τέμπη
Τους δικούς τους ανθρώπους ψάχνουν με αγωνία από το βράδυ της Τρίτης, μετά την πολύνεκρη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, γονείς, συγγενείς, φίλοι, ακόμα και άγνωστοι, επιστρατεύοντας ακόμα και τα social media, τη στιγμή που το έργο της ταυτοποίησης με DNA αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της ημέρας.

Με την ελπίδα και την αγωνία να πάρουν μία απάντηση για την τύχη των ανθρώπων τους, τους αναζητούν, αναρτώντας φωτογραφίες, κατακλύζοντας το διαδίκτυο.

Εφιάλτης των ανθρώπων που αναζητούν αγνοούμενο, είναι το γεγονός ότι κάποιοι μπορεί να μη βρεθούν ποτέ, καθώς λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης, εξαϋλώθηκαν.

Οι νεκροί μέχρι στιγμής ανέρχονται σε δεκάδες, ενώ περισσότεροι από 10 είναι οι αγνοούμενοι.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ