Έρευνα για τις ενέργειες αστυνομικών στις διαδηλώσεις για τα Τέμπη με εντολή Θεοδωρικάκου


Οι έντονες αντιδράσεις για τις ενέργειες της αστυνομίας στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για το δυστύχημα των Τεμπών, προκάλεσαν την άμεση αντίδραση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου. Σύσκεψη με τους διοργανωτές της διαμαρτυρίας της Τετάρτης (8/3).

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος έδωσε εντολή για την άμεση διενέργεια έρευνας σχετικά με ενέργειες αστυνομικών κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης και της πορείας διαμαρτυρίας για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 στο κέντρο της Αθήνας, όπως ενημερώνει το υπουργείο.

Επιπλέον, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη έδωσε εντολή στον Υφυπουργό Ελ. Οικονόμου και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Κ. Σκούμα για σύγκλιση σύσκεψης με τη συμμετοχή των κοινωνικών φορέων που διοργανώνουν την αυριανή συγκέντρωση διαμαρτυρίας (8/3/2023).

Αντικείμενο της σύσκεψης θα είναι η μέγιστη δυνατή συνεργασία για τη διατήρηση της ηρεμίας, της τάξης, της ασφάλειας και η προστασία ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ