Mισέλ Ομπάμα: «Από μαμά έγινα σύμβουλος για τις κόρες μου»


Η Μισέλ Ομπάμα λέει ότι έχει περάσει πλέον «από την άλλη πλευρά της γονικής μέριμνας» για τις ενήλικες πλέον κόρες της Μάλια και Σάσα που ζουν μαζί στο Λος Άντζελες. Είμαι «αρχι-σύμβουλος» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας οτι ο Μπαράκ Ομπάμα τις βομβαρδίζει με μηνύματα

Η Μισέλ Ομπάμα εξομολογήθηκε ότι ο ρόλος της ως μητέρα έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό. «Μετακινήθηκα από μαμά σε αρχι-σύμβουλο», είπε η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ στο πρώτο επεισόδιο του νέου της podcast με τίτλο «Michelle Obama: The LightPodcast ».

Η 59χρονη σύζυγος του Μπαράκ Ομπάμα εξήγησε στην Hoda Kotb της εκπομπής Today γιατί είναι τόσο ευχάριστο για εκείνη που έφθασε το ορόσημο των 50, και μέρος της ανακούφισης αυτής έχει να κάνει με το ότι περνάει «στην άλλη πλευρά της ανατροφής των παιδιών». «Μετακινούμαι από μαμά σε αρχι-σύμβουλο», είπε. «Αυτό είναι υπέροχο να μπορώ να βλέπω τα κορίτσια μου να πετούν και να νιώθω ανακούφιση ότι “Εντάξει, νομίζω ότι δεν τις μπέρδεψα».

https://www.instagram.com/p/CpeJWP8OfHS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είπε επίσης ότι με αυτόν τον νέο χαρακτηρισμό, η επικοινωνία της με τις κόρες της, τη Μάλια, 24 ετών, και τη Σάσα, 21 ετών, έχει εξελιχθεί σε σημείο που δεν τις βλέπει με «κριτικό μάτι». Θυμήθηκε μάλιστα ένα περιστατικό στο podcast όταν η Μάλια μπήκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της με τσαλακωμένα ρούχα και της έδωσε συμβουλές. «Είσαι τσαλακωμένη, κάτι θα κάνεις γι’ αυτό». Και της απάντησε «Ναι, μαμά»», θυμάται.

https://www.instagram.com/p/CdTV0_CO7qa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Και μετά σκέφτηκα ότι τα κατάφερα. Τη χαιρέτησα και αντί να της πω αυτό που ένιωσα, που ήταν “Κάτσε στην αγκαλιά μου, δώσε μου ένα φιλί” – διόρθωσα τα πράγματα. Της επεσήμανα “Ωχ μου Θεέ μου, τα μαλλιά σου δεν είναι σωστά εδώ», είπε η Ομπάμα. «Αυτό που λέει η Toni Morrison είναι ότι τα παιδιά μας θέλουν απλώς τη χαρά μας. Δεν μας χρειάζονται για να τα φτιάξουμε», πρόσθεσε. «Δεν χρειάζονται πρώτα να τους επισημάνουμε αυτό που είναι λάθος».

Τι κάνουν σήμερα η Μάλια και η Σάσα

Από τότε που μετακόμισαν από τον Λευκό Οίκο, οι κόρες του Ομπάμα έχουν μετακομίσει από το σπίτι των γονιών τους και ζουν μαζί στο Λος Άντζελες. Η Μάλια εργάζεται στη βιομηχανία της τηλεόρασης ως βοηθός παραγωγής στη δραματική σειρά επιστημονικής φαντασίας του CBS Extant της Halle Berry και ως συγγραφέας στη σειρά Swarm του Amazon του Donald Glover, ενώ η Σάσα σπουδάζει ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια.

https://www.instagram.com/p/Cfl8zSSO915/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κατά την προώθηση του βιβλίου της The Light We Carry στο τεύχος Νοεμβρίου του PEOPLE, η Μισέλ Ομπάμα συζήτησε τι ένιωσε όταν τα κορίτσια της ανακοίνωσαν ότι θα μετακομίσουν μαζί τους. «Προσπαθείς να μην αντιδράς πολύ γιατί δεν θέλεις να πεις, «Θεέ μου, είμαι τόσο χαρούμενη για σένα, γιατί μετά μπορεί να σκεφτούν: Λοιπόν, ίσως αυτό δεν είναι καλό αν αρέσει στη μαμά μου», είπε. «Είπα λοιπόν, “Εντάξει, είναι ενδιαφέρον που θα προσπαθήσετε να ζήσετε μαζί. Θα δούμε πώς θα πάει», πρόσθεσε

Η περήφανη μαμά δύο παιδιών έδωσε επίσης στους ανθρώπους μια ιδέα για το πώς η ίδια και ο σύζυγός της Μπαράκ Ομπάμα γίνονται πλέον γονείς από μακριά, με τις κόρες τους να ζουν σχεδόν 3.000 μίλια μακριά. Η ίδια είπε ότι τους στέλνουν πολλά μηνύματα και ότι ο πρώην πρόεδρος, 61 ετών, είναι συχνά ο πιο δραστήριος στην… αλυσίδα οικογενειακών μηνυμάτων.

https://www.instagram.com/p/ClZYe7uOHGh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Είναι ακόμα τυπικός [μπαμπάς]», είπε. «Έχει αυτές τις περίεργες σκέψεις πανικού ότι τα κορίτσια ζουν σε αυτόν τον ακατάστατο κόσμο». «Και έτσι, σκέφτεσαι τρελά πράγματα που θέλεις να φροντίσεις να τους πεις. Όπως “Θυμήσου, μην περπατάς μόνος τη νύχτα!”, πρόσθεσε η Μισέλ Ομπάμα. «Ο Μπαράκ τους έστειλε ένα email σχετικά με την ετοιμότητα για τους σεισμούς επειδή ζουν στην Καλιφόρνια. Στέλνει συνέχεια άρθρα και όλοι απλώς τα διαβάζουμε και γελάμε»


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ