Πατέρας ξανά ο Vincent Cassell: Έγκυος η 21ός ετών σύζυγός του


Μα, γι’ αυτό τον λόγο παντρεύτηκαν. Το είχε παραδεχτεί και ο ίδιος…

Φαίνεται ότι αναμένουμε ακόμη μία “διάσημη” άφιξη μωρού το 2019 καθώς, παρόλο που ακόμη επίσημη επιβεβαιώση δεν έχουμε, φαίνεται ότι η Tina Kunakey περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Vincent Cassell.

Ο 52χρονος σκληρός γόης του γαλλικού κινηματογράφου υπήρξε σύζυγος της Monica Bellucci με την οποία έχουν δυο κόρες, την 14χρονη Deva και την 8 ετών Léonie ενώ στις 26 Αυγούστου 2013 ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους.

Οι πρώτες φωτογραφίες του Cassel με τη νέα αγαπημένη και νυν σύζυγό του άρχισαν να εμφανίζονται το 2016, όμως οι φήμες τους θέλουν να έχουν γνωριστεί πριν το διαζύγιο. Οι ίδιοι, προφανώς γιατί τότε η Tina ήταν ανήλικη, αποφεύγουν να “στέκονται” στους αριθμούς.

“Δεν ήξερα πόσο χρονών ήταν όταν τη γνώρισα. Όταν μου το είπε, έμεινα λίγο έκπληκτος. Αλλά δεν μπορείς να επιλέξεις ποιον θα ερωτευτείς”, απαντά χαρακτηριστικά ο γάλλος ηθοποιός, λήγοντας με συνοπτικές διαδικασίες την οποιαδήποτε συζήτηση!

Όσο για τον γάμο; Ο Cassel είχε παραδεχτεί ότι η απόφασή του να παντρευτεί την αγαπημένη του έχει να κάνει με τη δέσμευση να κάνουν οικογένεια. Τόσο έτοιμος είναι να κάνει ακόμη ένα παιδί! Και να που προφανώς ήρθε.

Οι ίδιοι δεν το έχουν παραδεχτεί ακόμη όμως οι φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Τina κάνουν τον γύρο του κόσμου.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ