Οι ψυχολόγοι αποκαλύπτουν απλά κόλπα για να προσελκύσετε το πρόσωπο που σας αρέσει

Εάν έχετε ψάξει κατά καιρούς διάφορα κόλπα για να μάθετε να προσεγγίζετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, τότε δεν είστε οι μόνοι. Όλοι οι άνθρωποι αναζητάνε μια φόρμουλα για να μπορέσουν να πλησιάσουν κάποιον που τους ελκύει.

Λοιπόν, οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι υπάρχουν μερικά κόλπα που μπορούν να σας βοηθήσουν να προσελκύσετε κάποιον που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

Να έχετε θετικά συναισθήματα. Αυτό το απλό τέχνασμα είναι πολύ ισχυρό, γιατί δημιουργείτε ένα ευχάριστο συναίσθημα και εκείνος νιώθει όμορφα που βρίσκεται μαζί σας.

Κοιτάξτε τον απευθείας στα μάτια. Όταν κοιτάς κάποιον απευθείας στα μάτια, υποσυνείδητα του λέτε ότι είστε ανοιχτοί για να δεχθείτε το φλερτ του. Επίσης αυτή η τεχνική σας κάνει να φαίνεστε ειλικρινείς και αξιόπιστοι.

Αντιγράψτε τη γλώσσα του σώματός του, τις χειρονομίες του και τις εκφράσεις του προσώπου. Αυτό το τέχνασμα ονομάζεται κατοπτρισμός ή το “φαινόμενο χαμαιλέοντας” και συμβαίνει όταν οι άνθρωποι μιμούνται ασυναίσθητα τη συμπεριφορά του άλλου.

Διασκεδάστε μαζί του. Ναι, η διασκέδαση είναι ένα από τα πιο βασικά πράγματα που όλοι αναζητούμε όταν θέλουμε να είμαστε μαζί με κάποιον. Είναι λοιπόν σημαντικό να καταλάβει πως μπορείτε να διασκεδάσετε μαζί, γιατί έχετε κοινά ενδιαφέροντα.

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ