ΗΠΑ: Θρίλερ με τον θάνατο γνωστού μοντέλου – Οι Αρχές εκτιμούν ότι αυτοκτόνησε


Το άψυχο σώμα του Τζεφ Τόμας βρέθηκε στο πεζοδρόμιο κάτω από ένα συγκρότημα κατοικιών στο Μαϊάμι – Τι εξετάζουν οι Αρχές

«Πέπλο» μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο του Jeff Thomas, γνωστού μοντέλου και influencer από τις ΗΠΑ.

Ο 35χρονος βρέθηκε νεκρός σε πολυτελή κατοικία στο Μαϊάμι με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για αυτοκτονία, αν και οι οικείου απορρίπτουν αυτό το ενδεχόμενο,

«Ήταν σε καλή διάθεση και ενθουσιασμένος που μου είπε για τη μετακόμισή του στο Μαϊάμι και το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή του. Είχε ξεκινήσει μια νέα επιχείρηση, αν και δεν ήξερα ακόμα τι ήταν», δήλωσε ο ατζέντης του.

Οι αρχές εντόπισαν το άψυχο σώμα του Thomas την περασμένη Τετάρτη σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στο Μαϊάμι. Μάρτυρες ισχυρίζονται ότι πήδηξε από το μπαλκόνι, σύμφωνα με το TMZ.

Η νεκροψία έχει ολοκληρωθεί ωστόσο οι αξιωματούχοι μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν αποκαλύψει επίσημα την αιτία θανάτου. Αλλά τα ξένα δημοσιεύματα αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

https://www.instagram.com/p/Cpe95XtOwDl/

Ο Jeff Thomas με καριέρα στον κόσμο του μόντελινγκ, εμφανιζόταν σε διάφορα σόου, περιοδικά και διαφημίσεις και είχε φωτογραφηθεί με διάσημες προσωπικότητες.

Με καταγωγή από τη Φλόριντα, ο 35χρονος ήταν επίσης ο ιδρυτής και διευθυντής της εταιρίας συμβούλων σύγχρονης τέχνης One Popsicle.

https://www.instagram.com/p/CpbD6iDS9eb/

Ήταν πολύ ενεργός στο Instagram, με το προφίλ του να συγκεντρώνει περίπου 120.000 followers .

Μία από τις τελευταίες αναρτήσεις του ήταν μαζί με την αγαπημένη του γιαγιά, την οποία φέρεται να είδε λίγες ώρες πριν τον ξαφνικό θάνατό του. Στη δημοσίευση φαίνεται να την αγκαλιάζει, ενώ εκείνη χαμογελά.

https://www.instagram.com/p/CpboOEdutqz/

«Έκπληξη στην πολύ ιδιαίτερη γιαγιά μου, μετά την κρουαζιέρα της από την Καλιφόρνια στη Φλόριντα με τη φίλη της, Μπέβερλι. Η αγαπημένη της φίλη αποφάσισε να πάρει την αγαπημένη μου γιαγιά στην κρουαζιέρα αφού αρχικά σχεδίαζε να πάει με τον σύζυγό της που πέθανε κατά τη διάρκεια της πανδημίας», είχε γράψει.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ