Ντέρμπι σε Ελλάδα και Ισπανία με αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ


AEK-Παναθηναϊκός, Άρης-ΠΑΟΚ και Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης με αποδόσεις που δεν έχεις ξαναδεί

Τα play off της Super League αρχίζουν με μεγάλα παιχνίδια. Την Κυριακή, στις 21:30, στην OPAP Arena η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε ένα καθοριστικής σημασίας παιχνίδι στη μάχη για τον τίτλο. Πρωτοπόρος είναι ο Παναθηναϊκός με 2 βαθμούς περισσότερους και θέλει να φύγει αήττητος από την OPAP Arena για να παραμείνει στην κορυφή. Τη νίκη χρειάζεται η ΑΕΚ για να ανέβει και πάλι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Την ίδια μέρα, στις 19:00, στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» γίνεται το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Η αυλαία των play off ανοίγει την Κυριακή στις 17:30 με τον αγώνα του Βόλου με τον Ολυμπιακό.

Στο πρόγραμμα των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ξεχωρίζει το classico Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης το οποίο διεξάγεται την Κυριακή, στις 22:00, στη Βαρκελώνη.

Επιλογές για σκόρερ, κάρτες, οφσάιντ, πέναλτι, αυτογκόλ

 Αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις προσφέρει το Πάμε Στοίχημα στα ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Άρης-ΠΑΟΚ και Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης. Αποδόσεις τόσο υψηλές που δεν θα το πιστεύεις μέχρι να παίξεις!

Ανάμεσα στις στοιχηματκές επιλογές που θα βρείτε στα καταστήματα ΟΠΑΠ είναι και αυτές για το πρώτο γεγονός στον αγώνα (κόρνερ, φάουλ, ελεύθερο από το τέρμα, γκολ, πλάγιο), τον νικητή των κόρνερ, τον παίκτη που θα δεχτεί την 1η κάρτα, τον παίκτη που θα δεχτεί κόκκινη κάρτα, την ομάδα με τα περισσότερα φάουλ, την ομάδα με τα περισσότερα ελεύθερα από το τέρμα, το αυτογκόλ, το δοκάρι, τον καταλογισμό ή όχι πέναλτι, τον παίκτη που θα σκοράρει 2+ γκολ, τον παίκτη που θα σκοράρει και θα κερδίσει η ομάδα του.

 Σκοράρεις και εσύ στα ντέρμπι με το PlayBall*

 Συνεχίζεται από το Πάμε Στοίχημα και το PlayBallένα δωρεάν παιχνίδι προβλέψεων, μέσω της εφαρμογής ΟPAP Store App. Κάθε μήνα μπορείς να διεκδικήσεις ένα iPhone 14 και μια τηλεόραση Samsung 55’.

Με το παιχνίδι του Πάμε Στοίχημα προβλέπεις σωστά τα αποτελέσματα των αγώνων των κορυφαίων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, κερδίζεις βαθμούς και διεκδικείς ένα ταξίδι για να δεις από κοντά την Εθνική Μπάσκετ στο Παγκόσμιο στην Ασία και άλλα πλούσια δώρα*.

Με το Playball φτιάχνεις και το δικό σου πρωτάθλημα με εσένα και τους φίλους σου και έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις μια ψησταριά υγραερίου Weber.

 Ειδικά στοιχήματα για τα play off της Super League

 Το Πάμε Στοίχημα έχει ετοιμάσει και έξτρα ειδικά στοιχήματα για τη Super League.

Δείτε ορισμένες από τις επιλογές που προσφέρονται στα καταστήματα ΟΠΑΠ για τα play off:

  • Πρώτος σκόρερ
  • Ομάδα που θα κάνει το νταμπλ
  • Συνολικοί πόντοι ομάδας
  • Ομάδα που θα παραμείνει αήττητη
  • Ομάδα που θα παραμείνει αήττητη εντός έδρας
  • Ομάδα που θα κερδίσει όλα τα παιχνίδια
  • Ομάδα που θα κερδίσει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια
  • Ομάδα που κερδίσει όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια
  • Ομάδα που θα σκοράρει τα περισσότερα γκολ
  • Ομάδα που θα δεχτεί τα λιγότερα γκολ

σχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Το εν λόγω παίγνιο είναι δωρεάν και ουδεμία σχέση έχει με τη συμμετοχή στα παίγνια.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ