Τομ Κρουζ: Οι μαμάδες ψήφισαν – Ο 60χρονος σταρ είναι ο πιο σέξι ηθοποιός όλων των εποχών


Ο Τομ Κρουζ ανακηρύχθηκε ο πιο σέξι άνδρας ηθοποιός του κινηματογράφου όλων των εποχών, από τις… μαμάδες.

Συγκεκριμένα, 2.000 μητέρες, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε παγκοσμίως, από την κινηματογραφική εταιρεία «Showcase Cinemas», κλήθηκαν να επιλέξουν ποιοι είναι οι πιο σέξι άνδρες ηθοποιοί και να δηλώσουν την αγαπημένη τους ταινία.

Σύμφωνα με την DailyMail, ο πιο γοητευτικός ηθοποιός αναδείχθηκε ο πρωταγωνιστής του «Top Gun», ξεπερνώντας τον Ρόμπιν Ουίλιαμς, ο οποίος ήταν προκάτοχος της θέσης.

Μετά τον Τομ Κρουζ, στις επόμενες θέσεις βρέθηκαν ο Ρόμπιν Ουίλιαμς, ο Τομ Χανκς, ο Πάτρικ Σουέιζι, ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ, ο Τζον Γουέιν, ο Χάρισον Φορντ, ο Μόργκαν Φρίμαν , ο Άλαν Ρίκμαν, και ο Μπράντλεϊ Κούπερ.

Την ίδια ώρα, οι γυναίκες ψήφισαν ως αγαπημένη τους ταινία την «Μελωδία της Ευτυχίας» με την Τζούλι Άντριους, η οποία προβλήθηκε το 1965.

Ο Τζον Ντίξον των Showcase Cinemas, δήλωσε στη DailyMail: «Η Μελωδία της Ευτυχίας βγήκε ως το νούμερο ένα, έχοντας ωστόσο λίγες ψήφους παραπάνω από άλλα κλασσικά έργα που μπήκαν κι αυτά στην πρώτη δεκάδα».

Ακολούθησαν oι ταινίες Τιτανικός, Mamma Mia, Pretty Woman και Dirty Dancing.

Αναφερόμενος στην πρωτιά του Τομ Κρουζ είπε: «Ο καρδιοκατακτητής του Χόλιγουντ, Τομ Κρουζ βρέθηκε στην κορυφή της λίστας με τους αγαπημένους αστέρες του κινηματογράφου και μόλις ξεπέρασε τον Ρόμπιν Ουίλιαμς».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ