Έτσι έγινε η κινηματογραφική ληστεία στον Διόνυσο


Η κινηματογραφική ληστεία στον Διόνυσο ήταν σχεδιασμένη στην εντέλεια από τους δράστες, που «σήκωσαν» 200.000 ευρώ, 30 πίνακες ζωγραφικής, κοσμήματα και έγγραφα της εταιρείας του ιδιοκτήτη.

Οι δράστες που εισέβαλλαν στο σπίτι στον Διόνυσο, σύμφωνα με την ασφάλεια φέρεται να γνώριζαν για το ποσό που είχε ο ιδιοκτήτης αλλά και για τους «θησαυρούς» στο υπόγειο.

Οι κακοποιοί αφού αρχικά απενεργοποίησαν τον συναγερμό και αποσύνδεσαν το καλώδιο τηλεφώνου-Internet, στη συνέχεια παραβιάζοντας παράθυρο μπούκαραν στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου και άρχισαν να ψάχνουν κάθε γωνιά του σπιτιού μέχρι που εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο το οποίο και κατάφεραν να ανοίξουν με χρήση τροχού.

Από το εσωτερικό του χρηματοκιβωτίου άρπαξαν χρηματικό ποσό 200.000 ευρώ και κοσμήματα άγνωστης χρηματικής αξίας.

Το σχέδιο τους φαίνεται πως ήταν απόλυτα οργανωμένο καθώς άρπαξαν και το καταγραφικό μηχάνημα των καμερών ασφαλείας.

Στη συνέχεια οι δράστες κατέβηκαν στο υπόγειο όπου στεγάζεται η κατασκευαστική εταιρεία του ιδιοκτήτη και με την χρήση του τροχού παραβίασαν 2 ακόμη χρηματοκιβώτια και αφαίρεσαν από το εσωτερικό χρήματα, κοσμήματα και έγγραφα της εταιρείας, ενώ από το υπόγειο αφαιρέθηκαν 30 πίνακες ζωγραφικής επώνυμων ζωγράφων οι οποίοι ήταν τοποθετημένοι σε προθήκη.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ