Ρις Γουίδερσπουν: Ανακοίνωσε το διαζύγιό της από τον Τζιμ Τοτ μετά από 12 χρόνια γάμου


Μια ανακοίνωση – «βόμβα» έκανε το βράδυ της Παρασκευής η χολιγουντιανή σταρ Ρις Γουίδερσπουν – Η διάσημη ηθοποιός με μια μακροσκελή ανάρτηση αποκάλυψε ότι εκείνη και ο σύζυγός της, Τζιμ Τοθ 

Την απόφαση να τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον Τζιμ Τοτ έπειτα από 12 χρόνια γάμου και την απόκτηση ενός παιδιού ανακοίνωσε η Ρις Γουίδερσπουν στα social media.

H σταρ του χόλιγουντ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια ανακοίνωση που συνυπογράφει με τον πρώην σύζυγό της και αναφέρει: «Έχουμε κάποια προσωπικά νέα να μοιραστούμε. Με πολύ σεβασμό και προσοχή λάβαμε τη δύσκολη απόφαση να πάρουμε διαζύγιο. Έχουμε περάσει πολλά υπέροχα χρόνια μαζί και προχωράμε μπροστά με βαθιά αγάπη, καλοσύνη και αμοιβαίο σεβασμό για όλα αυτά που δημιουργήσαμε μαζί.

https://www.instagram.com/p/CqLzAB_vgc-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Προτεραιότητά μας είναι ο γιος μας και η υπόλοιπη οικογένειά μας καθώς βαδίζουμε στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής μας. Αυτά τα θέματα δεν είναι ποτέ εύκολα και είναι τελείως προσωπικά. Πραγματικά εκτιμούμε τον σεβασμό όλων στην ιδιωτική ζωή της οικογένειάς μας αυτή τη στιγμή. Ρις και Τζιμ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι 11χρονο Τένεσι Τζέιμς ενώ η Ρις Γουίδερσπουν έχει από τον πρώτο της γάμο με τον Ράιαν Φίλιπ άλλα δύο παιδιά, την 24χρονη Άβα Ελίζαμπεθ και τον 20χρονο Ντίκον Ρις.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ