Jonathan Majors: Συνελήφθη στη Νέα Υόρκη για ενδοοικογενειακή διαμάχη


Ο ηθοποιός Τζόναθαν Μέιτζορς συνελήφθη στη Νέα Υόρκη με την κατηγορία του στραγγαλισμού, της επίθεσης και της παρενόχλησης. Η αστυνομία της Νέας Υόρκης είπε ότι ο Majors, ο πρωταγωνιστής των Creed III και Ant-Man and The Wasp: Quantumania, ενεπλάκη σε οικογενειακή διαμάχη το Σάββατο με μια 30χρονη γυναίκα. Η αστυνομία απάντησε περίπου στις 11 π.μ. σε μια κλήση 911 μέσα σε ένα διαμέρισμα στη συνοικία Τσέλσι στο Μανχάταν.

«Το θύμα ενημέρωσε την αστυνομία ότι δέχθηκε επίθεση», είπε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας. «Οι αστυνομικοί έθεσαν υπό κράτηση τον 33χρονο χωρίς να προκληθεί επεισόδιο. Το θύμα έφερε ελαφρά τραύματα στο κεφάλι και τον λαιμό και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής σε σταθερή κατάσταση». Ο Majors δεν ήταν πλέον υπό κράτηση από την αστυνομία από το βράδυ του Σαββάτου, είπε η αστυνομία. Ένας εκπρόσωπος των Majors αρνήθηκε οποιαδήποτε αδικοπραγία από τον ηθοποιό. «Δεν έχει κάνει τίποτα κακό», είπε ο εκπρόσωπος σε ένα email. «Ανυπομονούμε να ξεκαθαρίσουμε το όνομά του και να το ξεκαθαρίσουμε αυτό».

Ο Majors είναι ένας από τους ταχύτερα ανερχόμενους σταρ στο Χόλιγουντ. Μετά τη διάσπαση του 2019 στο The Last Black Man in San Francisco, ο Majors πρωταγωνίστησε στο Da 5 Bloods, στο The Harder They Fall και στο Devotion του περασμένου έτους. Πρωταγωνιστεί επίσης στο πρόσφατο φεστιβάλ κινηματογράφου Sundance Magazine Dreams, το οποίο η Searchlight Pictures πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ