Κρήτη: Θρήνος για τον χαμό της 22χρονης Πένυς – «Το παιδί μου δεν έπρεπε να φύγει, το έχασα άδικα» – Ραγίζει καρδιές η μητέρα της


Η 22χρονη Πένυ, αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης, ήταν η συνοδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου που λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και “καρφώθηκε” σε δέντρο. Η νεαρή μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου -παρά τις προσπάθειες των γιατρών- άφησε την τελευταία της πνοή.

Η κοπέλα είχε πάει στις Κάτω Αρχάνες Ηρακλείου για το 40ήμερο μνημόσυνο της μητέρας του συντρόφου της. Όταν επέστρεφε αργά το βράδυ του Σαββάτου στο σπίτι της στις Άνω Αρχάνες, προσφέρθηκε μία φίλη της να την γυρίσει, ωστόσο λίγο αργότερα σημειώθηκε το δυστύχημα.

Η οδηγός δεν έχει τραυματιστεί, ωστόσο είναι σε σοκ και οι Αρχές περιμένουν να το ξεπεράσει προκειμένου να πάρουν τις απαραίτητες καταθέσεις.

Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 22χρονης Πένυς

Η μητέρα της άτυχης αθλήτριας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA για το παιδί της και πραγματικά “ράγισε καρδιές”.

“Το παιδί μου γελούσε συνέχεια, ήτανε μέσα στη ζωντάνια και έφυγε άδικα. Δεν έπρεπε να φύγει. Δεν ήτανε σημείο αυτό για να φύγει κάποιος. Το έχασα άδικα το παιδί μου. Εγώ αύριο θα το πάω νύφη στην εκκλησία. Όσοι το ξέρουν το παιδί μου θέλω να το θυμούνται, τίποτα άλλο. Μου είπαν ότι έφυγε ένας άγγελος. Έτσι μου είπαν στο νοσοκομείο”, είπε στον τηλεοπτικό σταθμό.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ