Παγιδευμένοι 27/03: Ανατροπή στο σημερινό επεισόδιο της αγαπημένης σειράς “Παγιδευμένοι”


Το σημερινό επεισόδιο στην πολυαγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, θα είναι αρκετά καθηλωτικό. Η ανακάλυψη του Δημήτρη για το ψέμα που του είπε η Άννα θα τον συντρίψει. Η Υβόννη ξέρει ότι είναι στο χέρι της να στείλει τον Αλέκο στη φυλακή. Η πρόταση που της έκανε η Άννα εγγυάται την ελευθερία της. Θα το κάνει, όμως; Η αποκάλυψη για τον πατέρα του παιδιού τς Δώρας θα οδηγήσει τη Χρύσα σε μία απρόσμενη απόφαση που θα συνταράξει όλη την οικογένεια και θα συγκλονίσει την Ειρήνη.

Η Αγγελική και ο Σταύρος έρχονται σε ένταση

Η κίνηση του Σταύρου να επέμβει στην υπόθεση που έχει αναλάβει η Αγγελική την κάνει έξαλλη, φέρνοντάς τους σε ανοικτή αντιπαράθεση. Κι ενώ το περιεχόμενο του φακέλου που έχει λάβει η Άννα, της «καίει», ακόμα, τα χέρια, οι εξελίξεις δεν την αφήνουν να καταλάβει ότι το βίντεο του Άγγελου κρύβει κάποιο μήνυμα που θα την συγκλονίσει.

Ο Μάρκος, στην προσπάθειά του να βγάλει από τη φυλακή τον Αλέκο, θα ζητήσει κάτι απροσδόκητο από την Κατερίνα που θα την αφήσει εμβρόντητη.
Τα παιδιά προχωρούν τη «δουλειά» κάτω από την πίεση του Νώντα. Πόσο άσχημα θα μπλέξουν;

Ο Δημήτρης πιέζει την Άννα να του πει τι είναι αυτό που του κρύβει. Θα του πει η Άννα την αλήθεια για τον μυστηριώδη φάκελο;


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ