Μαλλιά: Tips για να φροντίσετε τα ταλαιπωρημένα σας μαλλιά


Η έναρξη της αλλαγής του καιρού επηρεάζει συχνά τα μαλλιά μας μετατρέποντάς τα σε εύθραυστα, φριζαρισμένα και σπαστά άκρα. Τα σφιχτά και θρεπτικά μαλλιά κάνουν την εμφάνισή μας πραγματικά ελκυστική. Η εξωτερική ρύπανση και η χρήση θερμαινόμενων συσκευών styling αφαιρεί την υγρασία από το τριχωτό της κεφαλής κάνοντας τα μαλλιά μας να φαίνονται κατεστραμμένα και να προκαλούν σπάσιμο.

Περιποίηση μαλλιών

Προετοιμάστε τις τρίχες σας με ένα ιδανικό σαμπουάν και μαλακτικό – Σε κανέναν δεν αρέσει η τραχιά αίσθηση των κατεστραμμένων μαλλιών. Ένα καλής ποιότητας σαμπουάν μαλλιών που έχει αντι-σπάσιμο, κατά της τριχόπτωσης, ενδυνάμωση, επανορθωτική και επανορθωτική φύση είναι το καλύτερο για να κάνει τα μαλλιά σας ίσια και λεία. Σε συνδυασμό με ένα μείγμα βρώμης, μπιζελιού, δεντρολίβανου, ελαίου argan και βιολογικών φύλλων μαζί με ισχυρά ενεργά συστατικά συνιστώνται ιδιαίτερα σαμπουάν για υγιή και μεταξένια μαλλιά. Όταν συνδυάζεται με ένα έντονο ενυδατικό μαλακτικό μαλλιών μετά το λούσιμο, διευκολύνει τη μείωση της τραχύτητας και κάνει τα μαλλιά απαλά και λεία.

Χρησιμοποιείτε τακτικά μια μάσκα μαλλιών – οι μάσκες μαλλιών θεωρούνται οι καλύτερες όταν πρόκειται για ένα γρήγορο πρόγραμμα περιποίησης μαλλιών DIY. Οι μάσκες μαλλιών εμπλουτισμένες με πρωτεΐνη σιταριού, έλαιο argan και βούτυρο καριτέ είναι ιδανικές για τον έλεγχο της πτώσης των μαλλιών και τη βαθιά θρέψη του τριχωτού της κεφαλής σας μαλακώνοντας και επανορθώνοντας τα κατεστραμμένα μαλλιά. Μόλις χρησιμοποιηθεί, θα κάνει τα μαλλιά σας απαλά και μεταξένια, εύχρηστα και χωρίς φριζάρισμα.

Το κιτ σπα μαλλιών χωρίς προβλήματα στο σπίτι είναι απαραίτητο – Πολλά εύχρηστα κιτ σπα μαλλιών είναι διαθέσιμα στην αγορά. Αυτά που είναι εμπλουτισμένα με έλαιο argan, δεντρολίβανο και βρώμη θεωρούνται τα καλύτερα καθώς θρέφουν έντονα τα μαλλιά σας ενώ τα ξεμπερδεύουν. Το κιτ αποτελείται από σαμπουάν μαλλιών, μάσκες μαλλιών και σέρουμ μαλλιών. Αυτά τα προϊόντα κατά της τριχόπτωσης συνήθως εμποτίζονται με φυτικές ίνες, υγρασία και θρεπτικά συστατικά, έτσι ώστε τα μαλλιά σας να αισθάνονται ξανά ενυδατωμένα, απαλά και λαμπερά. Η φόρμουλα απόδοσης κομμωτηρίου βοηθά στη μείωση της πτώσης των μαλλιών ενώ θρέφει σε βάθος τους άξονες και τους θύλακες των μαλλιών για αναζωογονημένες τρέσες. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε ορό μαλλιών κατά το styling των μαλλιών σας για να μειώσετε τη ζημιά που προκαλούν τα προϊόντα styling μαλλιών.

Οροί μαλλιών, ευεργέτημα για φριζαρισμένα μαλλιά – Εάν παλεύετε με ξηρά και φριζαρισμένα μαλλιά, ο ορός μαλλιών είναι η καλύτερη επιλογή σας για θρεπτικά, υγιή και απαλά μαλλιά. Αυτός ο ορός όχι μόνο λειαίνει αλλά και ενυδατώνει τα μαλλιά για ισορροπημένη υγρασία. Επιλέξτε έναν ορό που συνδυάζεται με ένα μείγμα βρώμης, μπιζελιού, δεντρολίβανου, ελαίου argan και βιολογικών φύλλων μαζί με ισχυρά ενεργά για να σας χαρίσει υγιή και μεταξένια μαλλιά.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ