Ηράκλειο – Βιασμός ανήλικου: Δίωξη και σε βάρος του γιατρού – Τον «πρόδωσε» το ακριβό αυτοκίνητο


Ηράκλειο: Στο Αστυνομικό Μέγαρο του Ηρακλείου παραμένει ο 66χρονος λυράρης μέχρι την απολογία του το πρωί της Παρασκευής. Δίωξη και σε βάρος του 46χρονου γιατρού, ο οποίος έχει τεθεί ήδη σε αργία

Εξακολουθεί να συγκλονίζει η νέα υπόθεση «Σεπολίων» στο Ηράκλειο με τον 66χρονο λυράρη που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε ανήλικο. Δίωξη σύμφωνα με το MEGA έχει ασκηθεί και σε βάρος του 46χρονου γιατρού Δημοσίου Νοσοκομείου, ο οποίος έχει τεθεί και σε αργία για ένα μήνα από την υπηρεσία του.

Μιλώντας στο Mega, ο διοικητής του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου Κώστας Τερζάκης επισήμανε πως αμέσως μόλις πληροφορήθηκε επισήμως την εμπλοκή του γιατρού στην υπόθεση κίνησε τις προβλεπόμενες διαδικασίες θέτοντας τον σε αργία. «Χτες, 28 του μήνα, έλαβα έγγραφο από τον εισαγγελέα ότι άσκησε ποινική δίωξη εις βάρος του γιατρού. Άμεσα προχώρησα σε έκδοση της απόφασής μου σε αναστολή καθηκόντων του συγκεκριμένου γιατρού».

Ο 46χρονος γιατρός, σύμφωνα με την καταγγελία του ανήλικου, ήταν μια από τις επαφές του, με τον οποίο έκλεισε ραντεβού χωρίς όμως να προχωρήσει σε ερωτική επαφή. Οι Αρχές συνεχίζουν να εξετάζουν ενδελεχώς το κινητό του τηλέφωνο. Στις συνολικά τέσσερις καταθέσεις που έχει δώσει ο ανήλικος, έχει περιγράψει όλα όσα έζησε με κάθε λεπτομέρεια. Έχει περιγράψει πρόσωπα, μέρη και καταστάσεις, με τις Αρχές να έχουν βρει ήδη τις διαδικτυακές πλατφόρμες γνωριμιών μέσω των οποίων κλείνονταν τα ραντεβού.

Πώς «πρόδωσε» τον γιατρό το αμάξι του

Το παιδί θυμάται τα πάντα. Θυμόταν για το ραντεβού με τον γιατρό, ημέρα, ώρα, σημείο αλλά και το αυτοκίνητο του γιατρού. Πρόκειται για μια μάρκα αυτοκινήτου σπάνια που ξεχωρίζει.

Οι Αστυνομικοί γνωρίζοντας το σημείο του ραντεβού, έψαξαν στην περιοχή και από κάμερες ασφαλείας, βρήκαν το αυτοκίνητο και με την πινακίδα εντόπισαν και τον ίδιο τον γιατρό.

Ο 15χρονος είπε ότι ο άνδρας ήρθε σε αυτό το ραντεβού, αλλά έφυγε εξαιτίας έλλειψης χρόνου. Από την πλευρά του ο γιατρός υποστηρίζει ότι πήγε στο ραντεβού, είδε ότι είναι ανήλικος προφασίστηκε έλλειψη χρόνου και αποχώρησε.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ