Σασμός: Μέλη της πετυχημένης σειράς βρέθηκαν σε πολυβραβευμένο μαγειρείο στο Μενίδι – Δείτε που


Σασμός: Ο αγαπητός ηθοποιός Μάνος Πετούσης, που έχει τον ρόλο του γιατρού και ο Ηλίας Παλιουδάκης που “ντύνει” με τη μουσική και τη φωνή του τον “Σασμό” με τη λίρα και τα ριζίτικά του, έφαγαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο πολυβραβευμένο μαγειρείο “Κατσαρόλα” στο Μενίδι

Την παρέα συμπλήρωσε γνωστός δημοσιογράφος που είναι κοινός τους φίλος. Οι ιδιοκτήτες του μαγειρείου “Κατσαρόλα” επί της Λ. Πάρνηθος στο Μενίδι, δήλωσαν φαν του σήριαλ και ενθουσιασμένοι που τίμησαν την επιχείρησή τους οι δυο δημοφιλείς καλλιτέχνες.

Ο Μάνος Πετούσης και ο Ηλίας Παλιουδάκης, Κρητικοί και οι δυο, μίλησαν για πολύ ώρα για τις εξελίξεις της σειράς που καθηλώνει σχεδόν 2 εκατομμύρια Έλληνες καθημερινά στις οθόνες.

Ποιος είναι ο Μάνος Πετούσης, ο γιατρός της σειράς “Σασμός”

Ο Μάνος Πετούσης είναι ταλαντούχος Έλληνας ηθοποιός που έχει διανύσει πολλά “χιλιόμετρα” στο θεατρικό σανίδι και έχει αξιοσημείωτες συμμετοχές σε σειρές της τηλεόρασης. Την επόμενη σεζόν εντάσσεται στο καστ της καθημερινής δραματικής σειράς του Alpha “Σασμός” και ο ρόλος του θα προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων. Πάμε να τον γνωρίσουμε καλύτερα;

Ο Μάνος Πετούσης γεννήθηκε στις 3 Μαΐου στην Αθήνα. Μεγάλωσε στην Αθήνα και ζει στο Χαϊδάρι. Είναι απόφοιτος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας. Από πολύ νεαρή ηλικία παράλληλα με τις σπουδές του ασχολήθηκε με τη μελέτη Θεάτρου.

Τελείωσε τη Δραματική Σχολή Αθηνών του Γ. Θεοδοσιάδη. Παρακολούθησε μαθήματα χορού με την μεγάλη χορογράφο Ντόρα Τσάτσου. Για δυο χρόνια συμμετέχει στο θέατρο Ελληνικών Χορών της Δώρας Στράτου.

Έχει σπουδάσει ελαφρό και κλασσικό τραγούδι με δασκάλες τη Μαρία Πασχάλη και την Ακτή Δρίνη.

Είναι αντιδήμαρχος Πολιτισμού στο Δήμο Χαϊδαρίου, ενώ διατηρεί με τα δυο αδέρφια του ασφαλιστικό γραφείο. Μιλάει Γερμανικά και Αγγλικά.

Ποιος είναι ο Ηλίας Παλιουδάκης

Ο Ηλίας Παλιουδάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά της Κρήτης. Με πατέρα γνώστη της Βυζαντινής μουσικής και επηρεασμένος από τα ακούσματα της Κρητικής λύρας από τα οκτώ του κιόλας χρόνια, με την παρότρυνση της μητέρας του, μαθητεύει στο Ωδείο φωνητικής του Ρεθύμνου δίπλα στον αείμνηστο Κώστα Μουντάκη.

Σημαντική ήταν και η βοήθεια του βιολάτορα Μανώλη Τζινευράκη για την μετέπειτα πορεία του Ηλία Παλιουδάκη στον χώρο της μουσικής.

Με μια ιδιαίτερη ευχέρεια στο δοξάρι αλλά και τα δάχτυλα ο Ηλίας Παλιουδάκης αποτελεί πρότυπο για πολλούς καλλιτέχνες που εφαρμόζουν παράξενες τεχνικές στο παίξιμό τους.

Είναι βαθύτατα επηρεασμένος από τον δάσκαλό του τον Κώστα Μουντάκη αλλά οφείλουμε να σημειώσουμε ότι θαυμάζει εξίσου τον Λεωνίδα Κλάδο και τον Ζαχαρία Μελεσσανάκη δύο καλλιτέχνες από τους οποίους έχει αρκετά στοιχεία στο παίξιμό του.

Και ενώ όλοι έβλεπαν στο πρόσωπό του τον επόμενο μεγάλο παραδοσιακό καλλιτέχνη και λυράρη αυτός στρέφει την καριέρα του στην άλλη του μεγάλη αγάπη, το λαϊκό τραγούδι.

Εμφανίζεται στις μεγαλύτερες πίστες της Κρήτης και στα 24 του χρόνια κάνει το επόμενο βήμα ανηφορίζοντας στην Αθήνα, όπου συνεργάζεται με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως Τόλη Βοσκόπουλο, Σταμάτη Γονίδη, Θέμη Αδαμαντίδη κ.α.

Σήμερα ο Ηλίας Παλιουδάκης ζει στην Αθήνα με την οικογένειά του, συμμετέχει στην πετυχημένη δραματική σειρά “Σασμός” την οποία “ντύνει” με τη φωνή αλλά και τη λίρα του.

Φωτογραφία: Από αριστερά ο Ηλιας Παλιουδάκης, στη μέση οι ιδιοκτήτες του πολυβραβευμένου μαγειρείου “Κατσαρόλα” και δεξιά ο Μάνος Πετούσης


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ