Άντζελα Δημητρίου: Μια συγκινητική βραδιά στη Ρούλα Κορομηλά [vid]


Την Άντζελα Δημητρίου φιλοξένησε η Ρούλα Κορομηλά στο Σπίτι με το MEGA, το βράδυ του Σαββάτου, με διάθεση να προσφέρει ένα μουσικό πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένα τραγούδια στο τηλεοπτικό κοινό.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, όμως, οι δύο γυναίκες άνοιξαν τις καρδιές τους και μίλησα για όλα στην μουσική εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού.

«Πρέπει να πω στους τηλεθεατές ότι είσαι η γυναίκα αυτή η οποία δέχθηκε ανελέητο bullying! Aνελέητο bullying! Λες και βγήκες και είπες «παιδιά, κοιτάξτε, έχω τελειώσει το Πάντειο Πανεπιστήμιο ή γνωρίζω τόσες γλώσσες ή έχω τελειώσει το Χάρβαρντ». Έχεις βγει σε όλες τις συνεντεύξεις και έχεις πει, «παιδιά, δημοτικό πήγα και δεν πήγα παραπέρα γιατί δούλευα στα εργοστάσια για να βοηθήσω την οικογένεια μου». Αν τώρα είπε την γενική, αιτιατική ή είπες κάτι άλλο… Όλο αυτό το πράγμα, αλήθεια, πόσο σε έφθειρε; Πόσες φορές έκλαψες μόνη σου;» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ρούλα Κορομηλά απευθυνόμενη στην καλεσμένη της.

«Αρκετές φορές μπορώ να πω πως έκλαψα. Είπα, ας πούμε, «δουν και λαβείν» ενώ είναι «δούναι και λαβείν». Εντάξει, άντε πάρτε το και αυτό! Είναι πολύ κακό, πάρα πολύ κακό! Τι λες τώρα;» αναρωτήθηκε η Άντζελα Δημητρίου για να σπεύσει η παρουσιάστρια του MEGA να δηλώσει τα εξής. «Πώς δεν είναι; Πώς το άντεξες όμως αυτό; Γιατί δεν μιλάμε για μια φορά αλλά συνέχεια, συνέχεια… Εγώ θυμάμαι και ένα βράδυ που θα το πω τώρα. Σε πήρα τηλέφωνο και πραγματικά ανησύχησα γιατί όντως έκλαιγες. Το θυμάμαι πάρα πολύ καλά και δεν είναι ντροπή αν το πούμε. Δηλαδή έκλαιγες πραγματικά και μου έλεγες γιατί».

«Ναι, έκλαιγα και σου έλεγα γιατί να γίνει αυτό. Δεν φταίει όμως μόνο ο κόσμος, φταίμε και εμείς και θα σου πω γιατί φταίμε. Όταν εγώ έχω έναν σύντροφο και αυτός βγαίνει και μιλάει στην τηλεόραση και λέει πράγματα, δεν αφήνει εμένα να ηρεμήσω που ξέρει ότι είμαι πάρα πολύ καλός άνθρωπος και είμαι κυρία. Συνεχίζει να βγαίνει και να μιλάει και να μιλάει. Γιατί; Τι δουλειά έχει η δουλειά μου με τον έρωτα; Τι δουλειά έχει η δουλειά μου με μια σχέση; Δεν είναι το ίδιο πράγμα. Αυτά πρέπει να τα ξεχωρίσουμε.

Εγώ είμαι η Άντζελα Δημητρίου στη δουλειά μου αλλά είμαι η Αγγελική μέσα στο σπίτι μου. Η Αγγελική που θα σε φροντίσει και θα σε κανακέψει και δεν ξεχνιέμαι εύκολα» δήλωσε με ειλικρίνεια η Άντζελα Δημητρίου στο Σπίτι με το MEGA τη νύχτα του Σαββάτου. «Δεν ξαναβγήκα να μιλήσω από τότε. Μερικές φορές μιλούσα και ήταν λάθος μου γιατί έκανα κακό στον εαυτό μου πάνω από όλα. Δεν μπορώ δηλαδή εγώ να μιλάω μαζί σου και την ίδια στιγμή, σε ένα άλλο κανάλι, να βγαίνει κάποιος και να μιλάει για μένα. Μόνη μου έκανα αυτοκριτική και μόνη μου τα όλα. Είχα τον καλύτερο ψυχολόγο, τον εαυτό μου».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ