ΗΠΑ: 5χρονη χρέωσε τη μητέρα της 4.000 δολάρια – Αγόρασε 10 μοτοσυκλέτες


Η 5χρονη είχε πάρει το κινητό της μητέρας της όσο έκαναν βόλτα με το αυτοκίνητο.

«Εγκεφαλικό» έπαθε μία μητέρα από τη Μασαχουσέτη, όταν είδε να φτάνουν στο κατώφλι του σπιτιού της δέματα με παραγγελίες από την Amazon αξίας 4.000 δολαρίων.

Σύμφωνα με το αμερικανικό CNN, η 5χρονη κόρη της είχε πάρει το κινητό της όσο έκαναν βόλτα με το αυτοκίνητο.

«Παρήγγειλε πέντε ροζ μοτοσυκλέτες, πέντε μπλε μοτοσικλέτες, 10 ζευγάρια μπότες καουμπόικες και ένα τζιπ», είπε η μαμά του κοριτσιού, χωρίς η ίδια να έχει ιδέα για την παραγγελία.

Η 5χρονη δήλωσε στις κάμερες ότι αγόρασε 10 μοτοσυκλέτες «γιατί ήθελα μία». «Πατάτε απλώς το κίτρινο κουμπί και πατάτε το καφέ κουμπί», είπε.

Η μητέρα είχε δώσει το κινητό στην 5χρονη για να παίξει, ωστόσο, δεν πρόλαβε «το κακό».

«Είχα κοιτάξει πίσω εκείνη τη στιγμή. Ήταν γύρω στις 9:30, ακριβώς τη στιγμή που ήμασταν στο αυτοκίνητο. Τα ποδήλατα και το τζιπ βγήκαν κόστισαν 3.180 δολάρια, ενώ μόνο οι μπότες ήταν περίπου 600 δολάρια», ανέφερε η μητέρα.

Προσπάθησαν να επιστρέψουν τα προϊόντα ωστόσο αυτό δεν ήταν εφικτό για όλες τις παραγγελίες. Τελικά υποχρεώθηκαν και έστειλαν τις ετικέτες επιστροφής ώστε η μητέρα της 5χρονης να ακυρώσει τις καουμπόικες μπότες πριν φύγουν από την αποθήκη.

«Έχουμε ακόμα ένα γιγάντιο διθέσιο Jeep που έρχεται επίσης και δεν μπορούσα να ακυρώσω την παραγγελία, αλλά θα με αφήσουν να το επιστρέψω», είπε η μητέρα.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ