Σακίρα: Οι ηλιόλουστες διακοπές με τους γιους της στην Καραϊβική


Λίγο πριν εγκατασταθεί μόνιμα στις ΗΠΑ, η Σακίρα απολαμβάνει τις διακοπές της στα νησιά Τερκς και Κέικος στην Καραϊβική μαζί με τους δύο γιους της

Η Σακίρα απολαμβάνει τις διακοπές της με τα δύο της παιδιά στα εντυπωσιακά νησιά Τερκς και Κέικος πριν μετακομίσει μόνιμα στο Μαϊάμι, όπως αποκαλύφθηκε το Σάββατο (8/4). Η 46χρονη Κολομβιανή τραγουδίστρια έφυγε από τη Βαρκελώνη με τους γιους Μίλαν, δέκα ετών και Σάσα, οκτώ ετών την περασμένη εβδομάδα, καθώς αποφάσισε να εγκαταλείψει την πρωτεύουσα της Καταλονίας, μετά τον χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ.

Ο ισπανικός Τύπος ανέφερε ότι η Σακίρα επέλεξε «ένα ειδυλλιακό και απομακρυσμένο» μέρος για να χαλαρώσει μετά τον δραματικό χωρισμό της και το ειδοποιητήριο για έξωση που φαίνεται πως έλαβε από τον πατέρα του πρώην αγαπημένου της Ζεράρ Πικέ.

Το ταξίδι τους στη βρετανικήυπερπόντια επικράτεια έρχεται αφότου αποκαλύφθηκε ότι σχεδιάζει να εγκατασταθεί στο νησί «κιβωτό των δισεκατομμυριούχων» Indian Creek όταν ξεκινήσει τη νέα της ζωή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πρόκειται για το πιο προστατευμένο, ασφαλές και πολυτελές ιδιωτικό νησί του Μαϊάμι που αριθμεί μόλις και μετά βίας 100 κατοίκους στις 34 επαύλεις του.

Τα παιδιά της Σακίρα πρόκειται να ξεκινήσουν το σχολείο σε γνωστό ιδιωτικό σχολείο στο Μαϊάμι την Τρίτη (11/4) Το νέο της σπίτι είναι μια έπαυλη αξίας 14 εκατομμυρίων λιρών στη λαμπερή περιοχή South Beach της πόλης που η καλλιτέχνης αγόρασε το 2001.

Οι Ισπανοί δημοσιογράφοι, που αποκάλυψαν τη μυστική τοποθεσία διακοπών της ποπ σταρ, ανέφεραν επίσης ότι σχεδιάζει να μετακομίσει στο Indian Creek 300 στρεμμάτων στη βορειοανατολική κομητεία Miami-Dade, ώστε η ίδια και τα παιδιά της να απολαμβάνουν περισσότερη ιδιωτικότητα. Η λίστα με τους εξαιρετικά πλούσιους και διάσημους κατοίκους του περιλαμβάνουν τον Ισπανό τραγουδιστή και συνθέτη Χούλιο Ιγκλεσιας, το τοπ μόντελ Αντριάνα Λίμα και τον δισεκατομμυριούχο επενδυτή Carl Icahn.

Το νησί είναι προσβάσιμο μόνο από μια κλειστή γέφυρα δύο λωρίδων και πρέπει να είναι κανείς κάτοικος ή να έχει το όνομά του σε μια επαληθευμένη λίστα επισκεπτών για να μπορεί να προσπεράσετε τους φρουρούς ασφαλείας. Δεκατρείς αστυνομικοί πλήρους απασχόλησης ασφαλίζουν το νησί από ξηρά και θάλασσα.

Ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρώτη του επίσκεψη στο Μαϊάμι αργότερα αυτόν τον μήνα στο πλαίσιο της συμφωνίας για την επιμέλεια των παιδιών τους. Μπορεί να περνάει 10 ημέρες το μήνα με το Μίλαν και το Σάσα εκτός του χρόνου των διακοπών ως μέρος της συμφωνίας στην οποία κατέληξαν σε ένα δικαστήριο στη Βαρκελώνη τον Δεκέμβριο.

Ο Ισπανός δικηγόρος του Πικέ, Ραμόν Ταμπορέρο, πρόκειται να συναντήσει τη δικηγόρο της Σακίρα, Πιλάρ Μανέ μετά τις δακοπές του Πάσχα για τις λεπτομέρειες του «ντιλ», σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο. Η Σακίρα χώρισε επίσημα με τον Πικέ τον περασμένο Μάιο μετά από μια σχέση που κράτησε 11 χρόνια και φωτογραφήθηκε να φεύγει από τη Βαρκελώνη το περασμένο Σαββατοκύριακο με τα παιδιά της. Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός δημοσίευσε μια εικόνα του ορίζοντα της Βαρκελώνης με ένα συγκινητικό μήνυμα στα ισπανικά.

https://www.instagram.com/p/CqZChC3spaO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Εγκαταστάθηκα στη Βαρκελώνη για να δώσω στους γιους μου τη σταθερότητα, την ίδια σταθερότητα που αναζητούμε τώρα σε μια άλλη γωνιά του κόσμου δίπλα στην οικογένεια, τους φίλους και τη θάλασσα. Σήμερα ξεκινάμε ένα νέο κεφάλαιο στην αναζήτηση της ευτυχίας τους. Ευχαριστώ όλους όσοι έκαναν σερφ σε τόσα πολλά κύματα μαζί μου στη Βαρκελώνη, η πόλη όπου έμαθα τη φιλία είναι αναμφίβολα μεγαλύτερη από την αγάπη.

«Ευχαριστώ όλους όσοι με ενθαρρυναν, μου στέγνωσαν τα δάκρυα, με ενέπνευσαν και με έκαναν να μεγαλώσω. Ευχαριστώ τους Ισπανούς θαυμαστές μου που πάντα με προστάτευαν με την αγάπη και την πίστη τους».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ