Γκουίνεθ Πάλτροου: Η τρυφερή ανάρτηση για τα 17α γενέθλια του γιου της


Η Γκουίνεθ Πάλτροου έδειξε πόσα πολλά σημαίνει για εκείνη ο γιος της Moses με αφορμή τα 17α γενέθλιά του.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου έκανε μια συναισθηματική ανάρτηση για τον γιο της Moses που έκλεισε τα 17 του χρόνια. «Ανεβάζοντας» μια γλυκιά φωτογραφία τους, η ηθοποιός και επιχειρηματίας με ένα λευκό πουκάμισο χαμογελά στην κάμερα ενώ τυλίγει το χέρι της γύρω από τους ώμους του γιου της. Ο Moses τον οποίο απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της και frontman των Coldplay, Κρις Μάρτιν φαίνεται να κρατά την κάμερα ψηλά, κοιτώντας στο πλάι καθώς τραβάει τη φωτογραφία.

«Χρόνια πολλά για τα 17α γενέθλια στο αγόρι που γεμίζει την ψυχή μου κάθε φορά που τον κοιτάζω», έγραψε η Πάλτροου στη λεζάντα της ανάρτησης. «@Μosesmartin είσαι ο πιο εξαιρετικός, ευγενικός, στοργικός άνθρωπος. Μας κάνεις όλους να γελάμε με τις τέλειες μιμήσεις σου και μας εμπνέεις με τις αρμονίες σου» συνέχισε. «Σε λατρεύω βαθύτατα περισσότερο από όσο θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς! Με αγάπη, μαμά» ολοκλήρωσε την ανάρτησή της η Πάλτροου.

Η επιχειρηματίας που έχει επίσης μία 18χρονη κόρη την Apple με τον Mαρτιν και μεγαλώνει τα δύο έφηβα παιδιά του συζύγου της Μπραντ Φαλτσουκ, τον Μπρόντι και την Ιζαμπέλα, συνηθίζει να δημοσιοποιεί τα γενέθλια των παιδιών της στα social media.

https://www.instagram.com/p/Cqx_gwkrH3g/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πέρυσι, η Πάλτροου επαίνεσε τον Μόουζες που έκανε «τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος» για τα 16α γενέθλιά του, αποκαλώντας επίσης το μικρότερο παιδί της «βαθιά ξεχωριστό». «Είσαι 16 σήμερα. Δεν είμαι σίγουρη πώς γράφω αυτόν τον αριθμό», σχολίαζε εκείνη την εποχή.

«Από τότε που ήρθες στον κόσμο εκείνο το τέλειο ανοιξιάτικο πρωινό της Νέας Υόρκης, έχεις κάνει τον κόσμο καλύτερο. Με κάθε σκέψη, δράση και διαίσθηση που έχεις, κάνειςτους ανθρώπους να αισθάνονται ότι τους βλέπουν, τους ακούνε και τους εκτιμούν»

https://www.instagram.com/p/Cm2iOuOvjKf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τον Οκτώβριο, η Πάλτροου είπε στο PEOPLE ότι είναι «ευγνώμων» για τις «μεταβάσεις» στη ζωή των παιδιών της και έχει φροντίσει να απολαύσει τις γλυκές στιγμές της γονεϊκότητας. «Η κόρη μου πήγε στο κολέγιο το φθινόπωρο και ο γιος μου μεγαλώνει κάθε λεπτό», είπε η Πάλτροου. «Είναι πιο ψηλός από εμένα. Αλλά είμαι πολύ ευγνώμων για τις μεταβάσεις. Ειδικά ως μητέρα, έχω αγαπήσει πραγματικά κάθε κεφάλαιο της ζωής τους»

«Είναι αστείο, πίστευα πάντα, όταν γεννήθηκαν, δεν θα γίνει ποτέ καλύτερο από αυτό», πρόσθεσε η Πάλτροου. «Αλλά τότε ήταν 2, και μετά 5, και σε κάθε στάδιο που περνάει έλεγα «Αυτό είναι καλύτερο από το προηγούμενο». Και έτσι νιώθω και τώρα».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ