Καϊλή μέσα από τη φυλακή: Δεν πρόκειται να ομολογήσω αδικήματα που δεν έχω διαπράξει

Φυλακισμένη εξακολουθεί να βρίσκεται η Εύα Καϊλή για την υπόθεση Qatargate, ενώ ο θεωρούμενος “εγκέφαλος” Πιέρ Αντόνιο Παντσέρι πρόκειται να αποφυλακιστεί.

Τη Μεγάλη Πέμπτη αναμένεται η επόμενη ακρόαση για την Εύα Καϊλή με την ίδια να δηλώνει φανερά αδικημένη, μέσα από τις φυλακές.

“Ποτέ δεν πρόκειται να ομολογήσω αδικήματα που δεν έχω διαπράξει ακόμα και αν με κάνουν κομμάτια”, λέει η Ελληνίδα ευρωβουλευτής, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Δημητρακόπουλος: Προϊόν συναλλαγής η αποφυλάκιση Παντσέρι

“Στο ερχόμενο δικαστικό συμβούλιο θα δώσουμε μάχη για να αποδείξουμε την αναξιοπιστία του κ. Παντσέρι. Θα έχουμε ισχυρά νεότερα στοιχεία που θα επιβεβαιώνουν ότι η Εύα Καϊλή είναι αθώα. Η ίδια αν και ψυχολογικά φορτισμένη, επιμένει κατηγορηματικά στην αθωότητα της”, αναφέρει από την πλευρά του ο συνήγορός της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ο δικηγόρος αναφέρει πως “αισθάνεται ένα αίσθημα αδικίας βλέποντας τους πρωταγωνιστές να είναι ελεύθεροι, να είναι στο σπίτι τους και η Εύα Καϊλή που δίνει μάχη για την αθωότητα της να είναι μέσα. Είναι μια προκλητική αντινομία την οποία διακρίνουμε στο ποινικό βελγικό σύστημα”.

Ο ίδιος προσθέτει ότι η αποφυλάκιση του Παντσέρι είναι προϊόν συναλλαγής, “δέχτηκε να πει ψέματα κατά της Εύας Καϊλή και το αντάλλαγμα ήταν να αφεθεί ελεύθερος. Αυτός που είναι αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης. Γιατί εγκληματική οργάνωση υπάρχει αλλά δεν συμμετέχει σε αυτήν η κυρία Καϊλή”.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ