H Κιμ Καρντάσιαν σε ρόλο ηθοποιού: Σε ποια πασίγνωστη σειρά θα τη δούμε


H Κιμ Καρντάσιαν μπαίνει στο καστ της επιτυχημένης σειράς «American Horror Story».

Η διάσημη τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν θα συμμετάσχει στη 12η σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «American Horror Story» των Ράιαν Μέρφι και Μπραντ Φάλτσακ. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια στην προσωπική της σελίδα στο Instagram αναρτώντας ένα teaser του νέου κύκλου με τίτλο «ΑΗS: Delicate» και πρωταγωνίστρια την Έμμα Ρόμπερτς.

Σύμφωνα με το The Ηollywood Reporter, το σενάριο είναι της Χάλλεϋ Φάιφερ βασισμένο στο μυθιστόρημα «Delicate Condition» της Ντανιέλ Βαλεντίν, που θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο.

https://www.instagram.com/reel/Cq3I8_jLRMX/

«Η Kιμ είναι ένα από τα μεγαλύτερα και λαμπρότερα τηλεοπτικά αστέρια στον κόσμο και είμαστε ενθουσιασμένοι που την καλωσορίζουμε στην οικογένεια του AHS», δήλωσε ο Ράιαν Μέρφι, ο οποίος εντυπωσιάστηκε από την εμφάνιση της διάσημης σταρ στο «Saturday Night Live» το 2021 και το περασμένο καλοκαίρι την προσέγγισε για να κάνει το ντεμπούτο της στη σειρά.

Και πρόσθεσε: «Η Χάλλεϋ Φάιφερ έχει γράψει έναν διασκεδαστικό, κομψό και ταυτόχρονα τρομακτικό ρόλο ειδικά για την Κιμ και αυτή η σεζόν θα είναι φιλόδοξη και διαφορετική από ο,τιδήποτε άλλο έχουμε κάνει ποτέ».

Τα γυρίσματα της βραβευμένης σειράς θα ξεκινήσουν άμεσα και η πρεμιέρα στο FX αναμένεται το καλοκαίρι.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ