Τάσος Κωστής για Ρετιρέ: Είπαν ότι δεν θα συνεχίσουν και πήρε κι εμάς η μπάλα


Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε ο Τάσος Κωστής. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το Ρετιρέ.

Το Ρετιρέ παίζεται μέχρι τώρα και αν το δει κανείς, αισθάνεται ότι δεν έχουν αλλάξει και πολλά στην κοινωνία.

Δεν αλλάζουν τα πράγματα, τα ίδια μένουν. Απλά ο Δαλιανίδης έπαιρνε πράγματα μέσα από τη ζωή και τα μετέφερε στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο, πολλές φορές και προφητικά. Και να έκλεβε μια ιδέα απ’ έξω την προσάρμοζε στα ελληνικά δεδομένα. Τώρα αν μεθαύριο ένας ιστορικός δει τα σίριαλ που έχουμε τώρα, δεν θα καταλάβει πώς ήταν η κοινωνία η σημερινή. Δεν είναι η ζωή η δικιά μας μέσα στα σίριαλ που παίζονται, είναι κάποιες άλλες ζωές.

Τελικά το Ρετιρέ γιατί σταμάτησε λίγο απότομα;

Από ό,τι κατάλαβα κάποιοι ηθοποιοί είχαν κάποιο πρόβλημα οικονομικό ή δεν ξέρω ακριβώς τι με τον Δαλιανίδη και είπαν ότι δεν θα συνεχίσουμε. Από την στιγμή λοιπόν που είπαν αυτό, πήρε η μπάλα και εμάς τους υπόλοιπους. Ο Δαλιανίδης είπε ότι το σταματάει και έκανε τους Μικρομεσαίους που ήταν σαν συνέχεια του Ρετιρέ. Εγώ είχα κλείσει να συνεχίσω στο Ρετιρέ, αλλά δεν σταμάτησε η ζωή μου εκεί. Έχω κάνει 47 σίριαλ, είτε σε μικρό, είτε σε μεγάλο ρόλο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ