Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Φόρεσε τη βέρα της και έδωσε τέλος στις φήμες χωρισμού


Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ντύθηκε στα ροζ και…ξόρκισε τις φήμες που τη θέλουν να έχει χωρίσει απο τον σύζυγό της, Σαμ Ασγκάρι

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει πληθύνει το τελευταίο διάστημα τις αναρτήσεις της, μετά την είδηση οτι σε λίγους μήνες θα κυκλοφορήσουν τα απομνημονεύματά της. Η τραγουδίστρια του Gimme More φόρεσε ξανά τη βέρα της αφού εθεάθη να την έχει βγάλει σε ένα πρόσφατο ταξίδι στη Χαβάη.

Σε ένα βίντεο στο Instagram , η τραγουδίστρια αποκάλυψε πρόσφατα πως ο Σαμ ήρθε να τη «σώσει» όταν χάλασε το αυτοκίνητό της, υπονοώντας ότι τα πράγματα ήταν εντάξει μεταξύ τους. «Βγήκα λέγοντας στον Χεσάμ να έρθει στο πλάι μου και οι παπαράτσι ήταν εκεί και έβγαλαν φωτογραφίες… Έμοιαζα σαν ηλίθιοα! Η έκφραση του προσώπου μου, ο τρόπος που έγερνα…»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη River Red (@britneyspears)


Η ποπ σταρ βιντεοσκόπησε επίσης τον εαυτό της να καθώς χορεύει με ένα crop top υπό τους ήχους του κλασικού κομματιού της Paula Cole Feelin’ Love. Φάνηκε να φοράει ξανά τη βέρα της στο βίντεο, μετά το όργιο φημολογίας περί διαζυγίου όταν αποβιβάστηκε από το ιδιωτικό τζετ με…γυμνά δάχτυλα.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε επίσης πρόσφατα ότι υπέστη body shaming από μία α personal trainer που της μίλησε προσβλητικά για την εικόνα του εαυτού της. Αναφέρθηκε επίσης στο πρόσφατο ταξίδι της στη Χαβάη στην αρχή του μακροσκελούς μηνύματός της.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ