Σακίρα: Πληρώνει 14 εκατ. δολάρια για να πάρει στις ΗΠΑ το στόλο με τα πολυτελή της αυτοκίνητα


Η Σακίρα αναγκάστηκε να πληρώσει ένα 8ψήφιο ποσό για να μεταφέρει το στόλο των πολυτελών αυτοκινήτων της στις ΗΠΑ.

Η πρώην σύντροφος του Ζεράρ Πικέ, Σακίρα έχει μετακομίσει εδώ και λίγο καιρό στο Μαϊάμι. Ενώ η τραγουδίστρια έχει εγκαταλείψει μαζί με τους δυο γιους της τη Βαρκελώνη, τα έπιπλα και τα βαριά μουσικά της όργανα θα «ταξιδέψουν» σύντομα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ωστόσο, η Κολομβιανή τραγουδίστρια δεν μπορούσε να πάρει μαζί της τη συλλογή από πολυτελή αυτοκίνητα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα χρειαστεί να ξοδέψει αρκετά εκατομμύρια για να μεταφέρει τα αυτοκίνητά της στο Μαϊάμι.

Κανονικά, δεν θα έπρεπε να είναι πρόβλημα για την ποπ σταρ να πληρώσει το ποσό, καθώς αυτή τη στιγμή διαθέτει καθαρή περιουσία 300 εκατομμυρίων δολαρίων. Σύμφωνα με το El Tiempo, τα πολυτελή αυτοκίνητα της Σακίρα είναι το μόνο πράγμα που έχει απομείνει πίσω στην πρωτεύουσα της Καταλονίας.

Ωστόσο, η μεταφορά αυτών των αυτοκινήτων στην Αμερική θα κοστίσει αρκετά χρήματα. Η τραγουδίστρια φέρεται να πρέπει να πληρώσει 14 εκατομμύρια δολάρια για να μπορέσει να μεταφέρει τα αυτοκίνητά της από την Ισπανία στην Αμερική.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια είναι ιδιοκτήτρια μιας Mercedes Benz SI550. Με έναν κινητήρα V7 8,4 λίτρων, ο κινητήρας μπορεί να επιταχύνει από 0 στα 100 χλμ/ώρα σε μόλις 4,5 δευτερόλεπτα με μέγιστη ταχύτητα τα 250 χλμ/ώρα. Επίσης έχει το Tesla Model S. Το ηλεκτρικό όχημα μπορεί να διανύσει 628 χιλιόμετρα μετά από μία μόνο φόρτιση. Μπορεί να επιταχύνει από 0-100 χλμ σε μόλις 2,1 δευτερόλεπτα. Η τραγουδίστρια έχει επίσης δύο μοντέλα αυτοκινήτων Audi, τα Audi Q7 και Audi A7 Sportback. Εκτός από αυτό, έχει τη BMW X6 και τη Mercedes Benz SLK 250.

Ενώ τα 14 εκατομμύρια δολάρια δεν φαίνονται μεγάλο ποσό για εκείνη, η Σακίρα πληρώνει επίσης αρκετά περισσότερα έξοδα για τα παιδιά της. Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Μίλαν και η Σάσα ξεκίνησαν την πρώτη τους μέρα στο νέο τους σχολείο.

Η τραγουδίστρια έπρεπε να πληρώσει μεταξύ 33.000 και 46.000 δολαρίων για σχολικά δίδακτρα, σύμφωνα με το El Tiempo. Δεν θα πληρώσει βέβαια μόνη της το πενταψήφιο ποσό. Με βάση τη συμφωνία χωρισμού, ο Ζεράρ Πικέ θα πρέπει να πληρώσει το μισό του ποσού και τυχόν άλλα έξοδα που σχετίζονται με τα παιδιά.

Πρόσφατα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Μίλαν και ο Σάσα είναι «πολύ ενθουσιασμένοι» που ξεκινούν τη νέα τους ζωή στο Μαϊάμι. Εκτός από αυτό, η τραγουδίστρια είναι επίσης σε επιφυλακή για ένα νοσοκομείο για τον τον μπαμπά της, Ουίλιαμ Μεμπάρακ. Αφού υπέστη μια πτώση το 2022, δεν έχει αναρρώσει πλήρως από το τραύμα στο κεφάλι ακόμα. Από ό,τι φαίνεται, η Σακίρα είναι ήδη αρκετά απασχολημένη με το νέο της ξεκίνημα στην Αμερική.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ