The Voice: Λεμονιά Μπέζα: «Δεν ήξερα μέχρι που μπορώ να φτάσω»


Η Λεμονιά Μπέζα είναι η μεγάλη νικήτρια του φετινού The Voice. 

Η ίδια μίλησε για την νίκη της, την συμμετοχή της και τους δυο coaches της. 

Το περιμένατε ότι θ» αναδειχθείτε νικήτρια του «The Voice»;

«Κατ» αρχάς όχι, δεν περίμενα να φτάσω στην τελική φάση. Η μεγάλη μου έκπληξη ήταν όταν μπήκα στους 8. Είχε πολύ καλές φωνές φέτος, ήταν πολύ υψηλό το επίπεδο και δεν περίμενα να φτάσω εκεί»

Όταν περάσατε στους 8, και τότε δεν σκεφτήκατε ότι θα κερδίσετε;

«όχι ούτε τη νίκη ονειρευόμουν ούτε τίποτα. Δεν πήγα με αυτό το σκεπτικό στο παιχνίδι. Έκανα τη δήλωση και πήγα. Σκέφτηκα ότι είναι ένα παιχνίδι, δεν ήξερα μέχρι πού μπορώ να φτάσω, γι» αυτό και δεν είχα καθόλου στο μυαλό μου ότι θα κερδίσω. Ήθελα μόνο να είμαι πολύ καλή»

Εξαρχής coach ήταν ο Κωστής Μαραβέγιας;

«όχι, στην οντισιόν είχε γυρίσει η Έλενα Παπαρίζου και ο Πάνος Μουζουράκης, ακολούθησα την Παπαρίζου και τελικά στα νοκ άουτ «μ’ έκλεψε» ο κ, Κωστής»

Γιατί δηλώσατε συμμετοχή στο παιχνίδι;

«Είχα ξαναδηλώσει πέρσι αλλά όταν μου εστάλη μήνυμα για την οντισιόν, τελικά δεν πήγα, το μετάνιωσα. Φέτος ξαναέκανα την αίτηση, σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι η τελευταία μου ευκαιρία για να δείξω αυτό που είμαι. Άλλωστε είμαι 29 ετών, είπα θα πάω και ό,τι βγει»

Θεωρείτε ότι η νίκη στο συγκεκριμένο τάλεντ σόου είναι ένα εισιτήριο για τον χώρο του τραγουδιού για έναν νέο άνθρωπο;

«Σίγουρα είναι. Μπορεί να μην έχει κάποιος » την ευκαιρία να το κάνει από μόνος του ή να μην μπορεί να πάρει την απόφαση να κάνει το βήμα, να φύγει από τον τόπο του. Κι εγώ στον Βόλο δεν είχα ευκαιρίες και το τόλμησα»

Πώς είναι η Έλενα Παπαρίζου και ο Κωστής Μαραβέγιας ως coaches;

«Η Έλενα και με τον κ. Κωστή έχουν σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά, είναι πολύ προσιτοί. Αυτό που παρατήρησα ήταν ότι θέλανε να μας φροντίζουν, ήταν πάρα πολύ κοντά μας, μας πρόσεχαν πολύ, ενδιαφέρονταν για το πώς αισθανόμαστε, μας συμβούλευαν, μας υποστήριζαν. Με τον κ. Κωστή ήμουν πιο κοντά γιατί φθάσαμε μαζί στον τελικό και αγωνιούσαμε μαζί»

Τι κρατάτε από τους δύο coaches;

«Και οι δύο μας συμβούλευαν να τραγουδάμε με το συναίσθημα μας και να βγάζουμε τον πραγματικό μας εαυτό»

The Voice: Λεμονιά Μπέζα: «Δεν ήξερα μέχρι που μπορώ να φτάσω»

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ