Αλέξης Γεωργούλης: «Έχω χτυπηθεί τρεις φορές από τον έρωτα – Ο έρωτας είναι συντονισμός»


Για τους λόγους που κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα media, κλήθηκε να απαντήσει αρκετές φορές στο παρελθόν ο Αλέξης Γεωργούλης.

Μετά την είδηση για καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση και πρόκληση σωματικής βλάβης, η ζωή και η πορεία του Αλέξη Γεωργούλη έρχονται στο επίκεντρο, μαζί με τα «πιστεύω» του για τα οποία είχε μιλήσει ανοιχτά- ανά διαστήματα- μέσα από τις συνεντεύξεις του.

Αλέξης Γεωργούλης: «Η μονογαμία δεν έχει σχέση με τον έρωτα»

Καλεσμένος το 2022 σε podcast της Μαρίας Σολωμού ο Αλέξης Γεωργούλης είχε μιλήσει για τη φιλοσοφία της ζωής, αλλά και τα δικά του συμπεράσματα γύρω από τον έρωτα: «Αυτός ο κόσμος έχει φτιαχτεί από άνδρες για άνδρες και τι έκαναν; Θέλησαν να ξέρουν ότι αυτό που κατέκτησαν είναι δικό τους. Έτσι βγήκε η μονογαμία. Η μονογαμία δεν έχει σχέση με τον έρωτα», είχε αναφέρει αρχικά ο Αλέξης Γεωργούλης.

Σχετικά με τον γάμο, είχε εξομολογηθεί ο ευρωβουλευτής και ηθοποιός: «Στα 18 -19 μου έβλεπα τον γάμο! Τον είχα δει τότε αλλά δεν προχώρησε, ήταν πολλά τα χρόνια μπροστά! Βλέπω συχνά όμως την συντροφικότητα, δεν την βλέπω όμως με έναν άνθρωπο και τέλος. Αυτό το “απόλυτο” είναι πάρα πολύ δύσκολο, τουλάχιστον στα δικά μου τα μάτια.

Δεν μπορείς να πεις ότι έναν άνθρωπο που δεν ξέρεις καλά, θα του δώσεις αυτή την υπόσχεση ότι από εδώ και πέρα “για πάντα μαζί” Είναι σίγουρο ότι θα την πάρεις πίσω».

Για τις ερωτικές σχέσεις σήμερα, ο Αλέξης Γεωργούλης είχε απαντήσει: «Υπάρχει η ανάγκη να δημιουργήσουμε στην κοινωνία “ελεγχόμενες παρέες”. Σοκαριστικό είναι αν σκεφτείς τη μονογαμία ότι είναι αυτό και τέλος», σχολίασε στο podcast της Μαρίας Σολωμού.

Αλέξης Γεωργούλης – «Κρατάω την προσωπική μου ζωή όσο πιο ιδιωτική»

Τον Δεκέμβριο του 2022 ο Αλέξης Γεωργούλης είχε βρεθεί καλεσμένος στη Ναταλία Γερμανού: «Έχω χτυπηθεί τρεις φορές δυνατά από τον έρωτα πολύ δυνατά που έλεγα πώς και η ζωή να τελειώσει τώρα, εντάξει. Στην αρχή νόμιζα ότι με πείραζε η απόρριψη, μετά κατάλαβα ότι αυτό που “χτυπάει” δεν είναι απλώς ένας εγωισμός, που στην αρχή αυτό που καταλαβαίνεις είναι ο εγωισμός. Προχωρώντας είναι πράγματα που έχεις μέσα σου από μικρό παιδί. Είναι κάποιες μνήμες που δεν θυμάσαι ότι τις έχεις αλλά λειτουργούν μέσα σου.

Δεν επιβεβαιώνω ποτέ τις σχέσεις μου γιατί μετά ο ιδιωτικός βίος θα γίνει δημόσιος. Δεν θα κρυβόμουν για να μην φανώ ερωτευμένος, αλλά όπως και τώρα κρατάω την προσωπική μου ζωή όσο πιο ιδιωτική χωρίς να θέλω να είναι σκοτεινή”», δήλωνε ο Αλέξης Γεωργούλης.

«Δεν έχω μπει στη διαδικασία να διαψεύσω ποτέ όσα γράφονται για την προσωπική μου ζωή και αν το κάνω αυτό, δεν τη διαφυλάσσω με το να το συζητώ δημόσια. Οπότε, καλύτερα έτσι και ας βγάζουν ό,τι θέλουν. Δεν με απασχολεί», δήλωνε το 2016 στον «Ελεύθερο Τύπο».

Σε άλλη συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ!, το 2013 είχε εξομολογηθεί: «Προτιμώ να τρώω τα μούτρα μου στον έρωτα, παρά να πορεύομαι με σκέψεις όπως “εδώ δεν πάω γιατί θα πονέσω”, ή “εδώ πάω γιατί θα με βολέψει”. Ο έρωτας είναι συντονισμός, κι αυτός ο συντονισμός δεν είναι κάτι εύκολο. Ως αποτέλεσμα, τρως τα μούτρα σου».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ