Άννα Βίσση: «Αντιπαθώ ιδιαίτερα τον Γιώργο Νταλάρα, τα κάνει όλα για τα λεφτά»


Η Άννα Βίσση αποκάλυψε την προσωπική της αντιπάθεια για τον Γιώργο Νταλάρα, τον πρώην σύντροφό της τη δεκαετία του ’70.

Σε συνέντευξή της, εξέφρασε ότι τα αισθήματα απέναντί του δεν είναι τα πιο δυνατά, αλλά τον σέβεται ως καλλιτέχνη. Η Βίσση έκανε επίσης αιχμηρά σχόλια για τη συνεργασία του Νταλάρα με τον Ρέμο και την ασυνέπειά του ως καλλιτέχνη.

Τόνισε ότι ποτέ δεν έκανε πίστα, αυθεντικά μπουζούκια όπως η Πάολα και στράφηκε σε παραστάσεις με μεγάλες παραγωγές, φωτισμούς και όμορφα λαϊκά τραγούδια που συγκινούν την ίδια και το κοινό της.

Άννα Βίσση: «Έχω προσωπική αντιπάθεια για τον Γιώργο Νταλάρα»

Η Άννα Βίσση, διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια που ήταν ζευγάρι με τον Γιώργο Νταλάρα τη δεκαετία του ’70, αποκάλυψε την προσωπική της αντιπάθεια για εκείνον, δηλώνοντας παράλληλα ότι τον σέβεται ως καλλιτέχνη.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Psychologies, εξομολογήθηκε τα συναισθήματά της για τον Γιώργο Νταλάρα: «Δεν έχω καλά αισθήματα γι’ αυτόν. Έχω μια προσωπική αντιπάθεια που δεν φοβάμαι να την πω». Ωστόσο, ανέφερε επίσης ότι δεν είναι αντικειμενική και ζήτησε συγγνώμη για το ξέσπασμά της: «Τον σέβομαι σαν καλλιτέχνη, αλλά έχω μια προσωπική αντιπάθεια που δεν φοβάμαι να την πω – να, την λέω σε σας τώρα για πρώτη φορά- που δεν είμαι αντικειμενική. Συγγνώμη».

Άννα Βίσση: «Ο Γιώργος Νταλάρας το έκανε για τα λεφτά»

Σε προηγούμενη συνέντευξή της, η Άννα Βίσση μίλησε για τους άνδρες που πέρασαν από τη ζωή της, μεταξύ των οποίων και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Ωστόσο, οι αναμνήσεις της από τον Γιώργο Νταλάρα δεν ήταν ευχάριστες.

Είπε χαρακτηριστικά: «Δεν νομίζω ότι ο Νταλάρας με γνώριζε ως άνθρωπο» και τόνισε ότι δεν έχει τις καλύτερες αναμνήσεις από τη σχέση της με τον Γιώργο. Τον κατηγόρησε μάλιστα ότι έκανε συνεργασία με έναν άλλο καλλιτέχνη, τον Ρέμο, μόνο για τα χρήματα.

Η Βίσση υπερασπίστηκε τη δική της δουλειά, λέγοντας ότι η τέχνη και η κακοτεχνία μπορούν να βρεθούν σε κάθε είδος, δηλώνοντας ότι δεν έχει κάνει ποτέ πίστα ή αυθεντικό μπουζούκι όπως η Πάολα. Αντίθετα, στράφηκε στα σόου και τις μεγάλες παραγωγές.

Εξέφρασε τον θαυμασμό της για άλλους καλλιτέχνες όπως η Αρβανιτάκη και τόνισε ότι τραγουδάει για την αγάπη τόσο σε λαϊκό όσο και σε ροκ ύφος. Υποστήριξε ότι έχει τραγουδήσει όμορφα λαϊκά τραγούδια που συγκινούν τόσο την ίδια όσο και το κοινό. Η Άννα Βίσση κατέληξε ότι η μουσική είναι χαρά για εκείνη και ότι τα απλοϊκά τραγούδια δεν την καθορίζουν ως καλλιτέχνη.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ