Απόπειρα αρπαγής ανηλίκου στη Ν. Φιλαδέλφεια: Σοκάρει η μαρτυρία του πατέρα


Ο πατέρας του ανήλικου αγοριού περιγράφει με λεπτομέρειες πώς εντόπισε ο ίδιος τον άντρα που προσπάθησε να αρπάξει τον γιο του

Υπενθυμίζεται πως το απόγευμα του Σαββάτου, σήμανε συναγερμός όταν 55χρονος άνδρας επιχείρησε να αρπάξει ανήλικο στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας. Ο 55χρονος, ο οποίος συνελήφθη, είχε προσεγγίσει το ανήλικο αγόρι, σε στάση λεωφορείου στην πλατεία Πατριάρχου Ιωακείμ στη Νέα Φιλαδέλφεια και του ζητούσε επίμονα να επιβιβαστεί στο όχημα του, προκειμένου να τον μεταφέρει στο σπίτι του.

«Ο κατηγορούμενος ήταν στο περίπτερο και έπινε μπύρες. Άκουσε τον διάλογο που είχε το παιδί μου με τον φίλο του και του είπε ‘έλα να σε πάω εγώ’. Ο γιος μου αρνήθηκε, εκείνος του το πρότεινε αρκετές φορές και στη συνέχεια έφυγε. Το παιδί μου κράτησε τις πινακίδες, με ενημέρωσε και εγώ αμέσως βγήκα στους δρόμους με το αμάξι και άρχισα να αναζητώ τον άνδρα. Κατά τύχη τον είδα να ανεβαίνει τη Δεκελείας. Έκανα αναστροφή και τον ακολούθησα», είπε ο πατέρας του ανήλικου στην κάμερα του Star.

«Εκεί έσβησαν όλα, μαύρο. Του είπα ‘καλά δεν ντρέπεσαι; Πήγες και είπες σε ένα παιδί αυτό το πράγμα; Και εκεί έσβησαν όλα, μαύρο. Τον έβγαλα από το αμάξι, από το παράθυρο. Δεν τον χτύπησα. Μου είπε ‘έκανα λάθος, συγνώμη’. Κάλεσα την αστυνομία», πρόσθεσε ο πατέρας του παιδιού.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος είναι πατέρας δύο παιδιών, θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή την Τετάρτη.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ