Σε κρίσιμη κατάσταση οι τρεις τραυματίες από το τροχαίο με το ΚΤΕΛ στον Πλαταμώνα


Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (23/4) στην Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης στο ύψος του Πλαταμώνα, με αποτέλεσμα ένας 19χρονος να χάσει τη ζωή του και έξι ακόμη να τραυματιστούν, οι τρεις εξ’ αυτών σοβαρά

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Action24, στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» μεταφέρθηκαν οι δύο σοβαρά τραυματίες -ένας 28χρονος και ένας 23χρονος-, οι οποίοι υπεβλήθησαν σε χειρουργική επέμβαση με σκοπό να αντιμετωπιστούν τα τραύματα που είχαν στο κεφάλι μετά τη σύγκρουση του ΚΤΕΛ με δύο αυτοκίνητα που βρίσκονταν παρκαρισμένα στη ΛΕΑ, επί της ΠΑΘΕ.

Πλαταμώνας: Συνελήφθη ο οδηγός του ΚΤΕΛ

Υπενθυμίζεται ότι στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ επέβαιναν συνολικά 77 άτομα, τα οποία είναι καλά στην υγεία τους και συνέχισαν το δρομολόγιο προς Αθήνα με άλλο υπεραστικό λεωφορείο.

Ο οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, ενώ σχηματίζεται δικογραφία εις βάρος του. Λόγω της σύγκρουσης, αρχικά έκλεισε το ρεύμα προς Αθήνα στην ΠΑΘΕ, αλλά αποκαταστάθηκε μετά την απομάκρυνση των οχημάτων.

Πλαταμώνας: Η κατάσταση των τραυματιών

Τα επόμενα 24ωρα κρίνονται για τους δύο τραυματίες ιδιαίτερα σημαντικά, με την υγεία του 23χρονου να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς υπεβλήθη και σε χειρουργείο ορθοπαιδικού τύπου.

Ένας 19χρονος βρίσκεται κι αυτός διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Ιασώ» στη Λάρισα, σε κρίσιμη κατάσταση σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία». Οι άλλοι τρεις επιβάτες του ενός αυτοκινήτου -ένας 44χρονος, μια 42χρονη και ένα κοριτσάκι 8 ετών- νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, σε καλύτερη κατάσταση.

Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα στον Πλαταμώνα

Υπενθυμίζεται ότι στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε περίπου στις 1:30 το πρωί της Κυριακής (23/4) ενεπλάκησαν ένα ΚΤΕΛ και δύο αυτοκίνητα ΙΧ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το ΚΤΕΛ εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε πάνω σε δύο ΙΧ επιβατικά τα οποία ήταν σταθμευμένα στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης, επί της ΠΑΘΕ.

Στο σημείο έφτασε η Αστυνομία, ενώ ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τους έξι τραυματίες στα νοσοκομεία της Λάρισας, της Κατερίνης και της Θεσσαλονίκης, ενώ από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης έχασε τη ζωή του ένας 19χρονος.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ