Γωγώ Τσαμπά: «Έπινα σε καθημερινή βάση – Παραλίγο να πέσω σε αυτοκίνητο με 4 ανθρώπους»


Η Γωγώ Τσαμπά έχει μιλήσει κατά καιρούς για τον εθισμό της στο αλκοόλ και τα προβλήματα που της είχε δημιουργήσει στο παρελθόν. Όμως η ίδια βρήκε το κουράγιο και τη θέληση να το κόψει «μαχαίρι» όπως χαρακτηριστικά τονίζει.

Όπως παραδέχεται σε νέα της συνέντευξη η τραγουδίστρια δημοτικών τραγουδιών, όταν κατάλαβε ότι θα μπορούσε να είχε αφαιρέσει τη ζωή συνανθρώπων της, πήρε την απόφαση να δώσει τέλος σε όλο αυτό. Η Γωγώ Τσαμπά επίσης μιλάει για τον έρωτα στη ζωή της αλλά και αυτό που πραγματικά την κάνει να νιώθει γεμάτη.

Είχατε δώσει μάχη με τον εαυτό σας για να κόψετε το ποτό; Το έκοψα μια μέρα μαχαίρι. Δεν μου άρεσε αυτό που έβλεπα. Δεν μου άρεσε ο εαυτός μου δηλαδή. Δεν θα ρίξω ποτέ την ευθύνη για τον εθισμό μου στο αλκοόλ στη νύχτα ή τη δουλειά μου. Σίγουρα επηρεάζει, αλλά είναι τα θέλω. Το έκοψα λοιπόν εντελώς. Είναι αυτό που είπα, είναι να το θες. Αν θες να κόψεις κάτι, θα το κόψεις. Μου δίνουν να πιώ στα πανηγύρια αλλά αν πω όχι, θα είναι όχι. Το σέβονται. Τώρα στις γιορτές, αν βγω και θέλω να πιώ ένα ποτό θα το πιώ. Ξέρω πού να σταματήσω. Πλέον έχω τρομερή αυτοσυγκράτηση. Έπινα σε μόνιμη καθημερινή βάση, κάθε βράδυ τόσο στη δουλειά όσο και εκτός δουλειάς. Θεωρώ ότι ήταν εθισμός γιατί το έκανα για αρκετά χρόνια. Παραλίγο να προκαλέσω και ένα ατύχημα όταν πήγα να πέσω πάνω σε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο με τέσσερις ανθρώπους μέσα. Ευτυχώς το κακό δεν έγινε. Ε, μετά από όλα αυτά, δεν γινόταν άλλο, έκοψα το ποτό για πάντα!

Είχατε πάθει κάποιο άλλο αυτοκινητιστικό ατύχημα που κινδύνεψε η ζωή σας; Αυτό είχε γίνει πριν είκοσι χρόνια. Οδηγούσα εγώ, επέστρεφα από δουλειά και κοιμήθηκα στο τιμόνι. Ευτυχώς έπεσα πάνω σε μια πινακίδα τσιμεντένια και ακινητοποιήθηκε το αυτοκίνητο, αλλιώς θα έπεφτα στον γκρεμό. Είχα σπάσει την πλάτη μου, το χέρι μου και είχα και με τον αυχένα πρόβλημα. Δεν ήμουν πιωμένη… Απλά με πήρε ο ύπνος. Ο Θεός με φύλαξε τότε. Έχω πάρει το μάθημά μου τώρα μετά από αυτά που μου έχουν συμβεί. Πάντα βέβαια κάνω τον σταυρό μου και λέω «Παναγιά μου και Χριστέ μου, βοήθησέ με».

Είστε ανοιχτή στον έρωτα αυτόν τον καιρό; Πάντα είμαι ανοιχτή στον έρωτα. Και πάντα ήμουν δοτική όταν ερωτευόμουν γι’ αυτό και πολλές φορές με έχουν εκμεταλλευτεί οι άντρες μπορώ να πω. Δεν μετανιώνω βέβαια, γιατί εγώ έτσι είμαι. Θέλω να δίνω στον άλλον πολλά. Ακόμη και στη δουλειά μου παθιάζομαι, ερωτεύομαι ένα τραγούδι και μετά γίνεται πάντοτε επιτυχία. Αν δεν ερωτευτώ το τραγούδι που ερμηνεύω, δεν πετυχαίνει… Χρειάζεται ο έρωτας στη ζωή μας λοιπόν, για να προοδεύουμε σε όλους τους τομείς.

Τι είναι αυτό που σας γεμίζει πραγματικά στη ζωή σας; Αυτό που την γεμίζει και την κάνει καλύτερο άνθρωπο είναι η μουσική. Να ακούω συνέχεια καινούργια πράγματα, να ακούω άλλα είδη μουσικής, να παίρνω ιδέες και να δημιουργώ.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ