Πέτρος Κωστόπουλος: «Είμαι αυστηρός με τα παιδιά μου όταν ξεπεραστούν τα όρια» – Τι είπε για την επιστροφή του στην τηλεόραση


Μετά από τρία χρόνια αποχής, η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» απαθανάτισε σε μια σπάνια εμφάνιση τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Ο γνωστός παρουσιαστής Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε στην Βασιλική Μπασιούρη για το αν σκέφτεται να επιστρέψει στην τηλεόραση, για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, αλλά και για τα τρία παιδιά του.

Πέτρος Κωστόπουλος: «Επιλογή μου να απέχω»

«Δεν είμαι καλά, έχω χτυπήσει τη σπονδυλική μου στήλη. Είναι επιλογή μου να απέχω από την τηλεόραση, βαριέμαι, μιλάνε όλοι! Δεν βλέπω τηλεόραση, από το πρωί φεύγω για δουλειά. Δεν μου έχει γίνει πρόταση για την τηλεόραση, ούτε έχω σκοπό να καταθέσω κάποια πρόταση. Με ξέρουν, αν με θέλουν θα με πάρουν. Δεν με ενδιαφέρει, έχω πολλή δουλειά. Δουλεύω σαν γάιδαρος» ανέφερε αρχικά ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Πέτρος Κωστόπουλος: «Ο γιος μου είναι βελτιωμένη έκδοσή μου»

«Περνάμε ωραία με τον γιο μου. Βλέπω πως ήμουν μικρός, είναι βελτιωμένη έκδοσή μου. Στις μεγάλες κόρες μου δεν δίνω συμβουλές γιατί έτσι κι αλλιώς θα με γράψουν, όπως έκανα και εγώ στην ηλικία τους. Είμαι αυστηρός πατέρας όταν ξεπεραστούν τα όρια. Μέσα στα όρια να κάνουν ό,τι θέλουν» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κωστόπουλος για τα παιδιά του.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ