Ρόμπι Γουίλιαμς: «Όλοι γνωρίζουν οτι δεν υπάρχει ερωτική ζωή μετά το γάμο»


Ο γνωστός τραγουδιστής Ρόμπι Γουίλιαμς και η σύζυγός του Aίντα Φιλντ εξομολογήθηκαν ότι σπάνια έρχονται σε επαφή, αλλά παρ’ολα αυτά είναι «ευτυχισμένοι», γράφει η Daily Mail.

Ο Ρόμπι Ουίλιαμς και η σύζυγός του Άιντα Φιλντ παραδέχθηκαν ότι δεν κάνουν σεξ σχεδόν ποτέ. Ο 49χρονος πρώην τραγουδιστής των Take That, απέδωσε την έλλειψη λίμπιντο στο γεγονός ότι σταμάτησε να κάνει ενέσεις τεστοστερόνης, που επιδείνωσαν την κατάθλιψή του.

Σε μια κοινή συνέντευξη, το ζευγάρι επέμεινε ότι είναι «στο ίδιο επίπεδο» όσον αφορά την οικειότητα και είναι ικανοποιημένοι με την έλλειψη δραστηριότητας στην κρεβατοκάμαρα. Ο τραγουδιστής είπε στη Sun: «Όλοι γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει σεξ μετά τον γάμο. Έτσι είναι. Ήμουν σε τεστοστερόνη για λίγο, αλλά, επειδή είμαι εθισμένος, αυτό έπρεπε να σταματήσει. Απέκτησα αυτούς τους τεράστιους τετράγωνους ώμους και άρχισα να μοιάζω με πορτιέρη. Δεν ήταν καλή εμφάνιση.

«Αλλά το σεξ που κάναμε όταν έπαιρνα τεστοστερόνη ήταν απίστευτο. Γινόταν όλη την ώρα. Ήμασταν αχόρταγοι. Ωστόσο, δείχνει πόσο αγαπημένοι είμαστε ο ένας με τον άλλον, γιατί όταν έκανα τη θεραπεία, δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα χέρια μας ο ένας από τον άλλο.

https://www.instagram.com/reel/CkP-14DgYUv/

Μου λείπει αυτό. Ήταν μια διασκεδαστική περίοδος. Μερικές φορές τώρα, όμως, η Aίντα γυρνάει προς το μέρος μου στον καναπέ και λέει, “Πρέπει να κάνουμε σεξ”, και κάθομαι εκεί και τρώω ένα μανταρίνι και απλώς σηκώνω τους ώμους μου. Λοιπόν, ξέρετε, μερικές φορές προσπαθούμε».

Η 43χρονη ηθοποιός, που παντρεύτηκε τον σύντροφό της ποπ σταρ το 2010, κατέληξε: «Η οικειότητα είναι η σημαντική, ουσιαστική πλευρά της αγάπης. Είμαστε χαρούμενοι». Ο Ρόμπι Γουίλιαμς έδειξε την απίστευτη σωματική του διάπλαση σε ένα πρόσφατο βίντεο, το οποίο έρχεται μήνες αφότου αποκάλυψε ότι το βάρος του είναι μια «συνεχής μάχη».

Ο δημιουργός της επιτυχίας των Angels εθεάθη να τριγυρνά στον ήλιο στο βίντεο που κοινοποίησε η Αίντα. Ο Ρόμπι ήταν χωρίς πουκάμισο στο βίντεο, έπαιζε με τον γιο του και επιδείκνυε το σώμα του, μετά από χρόνια μάχης με το βάρος και την κατάχρηση ουσιών. Τον Σεπτέμβριο, παραδέχτηκε ότι είναι επιτέλους χαρούμενος μετά την πρόσφατη απώλεια βάρους του. Ο τραγουδιστής, που στο παρελθόν έχει μιλήσει ανοιχτά για τον εθισμό του τόσο στο φαγητό όσο και στα ναρκωτικά, πρόσθεσε ότι έχει μάθει να αποδέχεται τον εαυτό του.

https://www.instagram.com/reel/Chc8jRZjn-l/

Πέρυσι, ο Ρόμπι Γουίλιαμς κυκλοφόρησε το άλμπουμ του XXV και μόλις επέστρεψε από την περιοδεία του, σε ένα ορόσημο για τα 25 χρόνια από τότε που ξεκίνησε σόλο καριέρα μετά την αποχώρησή του από τους Take That και τις μάχες με τη διατροφή και τις ουσίες. Μιλώντας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Sun, ο Robbie είπε: «Έχω χάσει βάρος, αλλά είναι ένας συνεχής αγώνας. Μέσα μου υπάρχει ένας γιγάντιος άνθρωπος…

«Ευχαριστώ τον Θεό για τη ματαιοδοξία και ευχαριστώ τον Θεό για τη δουλειά μου, γιατί αν δεν έκανα αυτό που κάνω για τα προς το ζην, φοβάμαι να σκεφτώ πώς θα έμοιαζα και τι θα γινόμουν». Ο τραγουδιστής, που είναι πλέον νηφάλιος εδώ και 20 χρόνια, αποκάλυψε ότι έμαθε επιτέλους να αποδέχεται τον εαυτό του μετά από τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο παρελθόν.

Και πρόσθεσε: «Μισούσα τον εαυτό μου και νόμιζα ότι δεν μπορούσα να τραγουδήσω και έμοιαζα χάλια. Αν κάποιος νόμιζε ότι τριγυρνούσα με μια διογκωμένη αίσθηση του εγώ, στην πραγματικότητα συνέβαινε το αντίθετο»


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ