Καιρός ΤΩΡΑ: Η κακοκαιρία στο επίκεντρο σύσκεψης των φορέων Πολιτικής Προστασίας


Ο συντονισμός της δράσης και η αμοιβαία ενημέρωση σχετικά με την ετοιμότητα των φορέων που εμπλέκονται στη διαχείριση εκτάκτων αναγκών, προκειμένου να αντιμετωπιστούν ενδεχόμενες επιπτώσεις από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώνονται σε διάφορες περιοχές της χώρας, βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής σύσκεψης των φορέων Πολιτικής Προστασίας.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε υπό τον γ.γ. Πολιτικής Προστασίας, Γιάννη Ταφύλλη, και κατά διάρκειά της έγινε αναφορά στα μέτρα που έχουν ληφθεί από τον κάθε εμπλεκόμενο φορέα στον τομέα αρμοδιότητάς του, καθώς και αναλυτική παρουσίαση των πιο πρόσφατων μετεωρολογικών στοιχείων πρόβλεψης από τον διευθυντή του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου της ΕΜΥ, Θεόδωρο Κολυδά.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι των υπουργείων Εθνικής Άμυνας, Υποδομών-Μεταφορών και Μεταναστευτικής Πολιτικής, της Περιφέρειας Αττικής, του Πυροσβεστικού Σώματος, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας, του ΔΕΔΔΗΕ, του ΑΔΜΗΕ, του ΔΕΣΦΑ, της ΕΥΔΑΠ, καθώς και η ειδική γραμματέας Επικοινωνιακής Διαχείρισης Κρίσεων του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ