Ρίτα Όρα: Oι viral χορευτικές κινήσεις του εμπορικού προξένου – «Βρείτε μου αυτόν τον άνθρωπο!»


Ένας 57χρονος άνδρας από την Αδελαΐδα κέρδισε διεθνή φήμη αφού έκανε ένα εντυπωσιακό σόου breakdance μπροστά στη Ρίτα Όρα

Η Ρίτα Όρα ξετρελάθηκε από τις εντυπωσιακές χορευτικές κινήσεις του εμπορικού προξένου της Αυστραλίας. Η αλβανικής καταγωγής Βρετανίδα τραγουδίστρια εντόπισε τον Ίαν Σμιθ αφού έκανε τολμηρές κινήσεις breakdancing στο Prince’s Trust Gala στη Νέα Υόρκη.

Η Όρα μοιράστηκε ένα βίντεο κλιπ με τον Ίαν Σμιθ να κάνει «το σκουλήκι» με τους εκατομμύρια ακολούθους της στα social media. Στο στιγμιότυπο, ο Σμιθ ντυμένος με σμόκιν πέφτει με το κεφάλι στο πάτωμα πριν κυματίσει και πάλι όρθιος ενώ η Όρα βρίσκεται στη σκηνή. Μία ελαφρώς τρομαγμένη Τζούλι Μπίσοπ, πρώην υπουργός Εξωτερικών της Αυστραλίας, κοιτάζει το όλο σκηνικό.

Ο Σμιθ είναι λομπίστας, επίτιμος πρόξενος της Νότιας Αυστραλίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύζυγος της πρώην γερουσιαστού και ηγέτη των Αυστραλών Δημοκρατικών, Nατάσα Στοτ Ντεσπόγια, και αναπληρωτής πρόεδρος του Prince’s Trust Australia. Το ζευγάρι βρέθηκε στο Prince’s Trust Gala στη Νέα Υόρκη.

Εκεί ήταν και ο πρώην πρωθυπουργός Μάλκολμ Τέρνμπουλ, μαζί με μια σειρά από διασημότητες. Η Όρα απηύθυνε μια έκκληση στους 2,5 εκατομμύρια οπαδούς της στο TikTok να εντοπίσουν τον Smith. «Βρείτε αυτόν τον άνθρωπο… τον χρειάζομαι σε κάθε παράσταση», είπε. «Σε χρειάζομαι στη ζωή μου»

Στη συνέχεια, η Στοτ Ντεσπόγια είπε στην Όρα ότι το «σκουλήκι» ήταν ο σύζυγός της. «Ο άντρας μου είναι το σκουλήκι», στο οποίο αντέδρασε με τόση στοργή… Το πήρα σαν κοπλιμέντο, μάλλον νόμιζε ότι ήμουν τρελός καταδιώκτης», είπε ο Σμιθ στο ραδιόφωνο του ABC, προσθέτοντας ότι είχε τελειοποιήσει την κίνηση εδώ και πολλά χρόνια.

@ritaora My first time ever performing Praising You and this man made my night!! I need him at every show ❤️‍🔥 #praisingyou ♬ Praising You (feat. Fatboy Slim) – Rita Ora


«Δεν χρειάζεται να έχει κανείς υπερβολική αυτοπεποίθηση σε αυτά τα πράγματα», είπε. «Υπήρξαν μερικές φορές που πονάω πολύ. Αλλά ευτυχώς το επόμενο βράδυ δεν ήταν και πολύ άσχημο». Η Μπίσοπ, η οποία αργότερα μοιράστηκε μια φωτογραφία της με την Όρα και τον Σμιθ, «μάλλον το είδε με κάποια δυσπιστία», είπε.

«Ήταν μια διαφορετική μορφή διπλωματίας, αλλά όλα ήταν για τον σωστό σκοπό. Και πρέπει να σας πω ότι η Ρίτα Όρα ήταν απλώς ο πιο υπέροχος, γοητευτικός άνθρωπος. Ήταν λίγο διασκεδαστικό. «Έφυγα από την Αδελαΐδα για μεγάλο χρονικό διάστημα τώρα. Το σκουλήκι γίνεται παγκόσμιο».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ