Παναθηναϊκός – Αντετοκούνμπο: “Δεν υπάρχει γυρισμός. Πρέπει να νικήσουμε στο ΣΕΦ”


Τη σπουδαιότητα του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ επισήμανε ο Θανάσης Αντετοκούνπο, την ώρα που ο Στεφάν Λάσμε σημείωσε την ατάκα του Πιτίνο, που άλλαξε τα δεδομένα στους «πράσινους».

Ο Παναθηναϊκός έχει μείνει πίσω στην κατάταξη της Euroleague και έτσι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να… επανέλθει στις θέσεις των play offs, γεγονός που ανέδειξε με τον πλέον εμφατικό τρόπο και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, μιλώντας στην κάμερα της Nova.
Οι δηλώσεις του Αντετοκούνμπο

«Πρέπει να πάμε εκεί και να βάλουμε τα δυνατά μας. Δεν υπάρχει γυρισμός. Πρέπει να πάμε εκεί και να νικήσουμε. Δεν λέει κάτι το γεγονός πως τους έχουμε νικήσει ξανά στη σεζόν. Υπάρχει το φορμάρισμα.

Πρέπει να πάμε εκεί και δεν υπάρχει γυρισμός για εμάς. Περνά από το μυαλό κάποιων πως έχουμε νικήσει στο παρελθόν, αλλά εμείς τώρα δεν το σκεφτόμαστε αυτό. Πρέπει να πάμε εκεί και να βάλουμε τα δυνατά μας».
Λάσμε: “Λέξη κλειδί τα deflections”

«Από την πρώτη στιγμή ήταν λέξη κλειδί τα deflections. Σημαίνει πως θέλει να δώσει μια εικόνα καλύτερης άμυνας, να είμαστε πιο σκληροί και να κλέβουμε μπάλες. Το κάναμε απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το κάνουμε στην Euroleague, γιατί η διοργάνωση είναι πιο physical. Οι διαιτητές επιτρέπουν το physical παιχνίδι περισσότερο, οπότε και ο προπονητής μας θέλει να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό. Ήταν ένας πολύ σημαντικός λόγος. Όταν το είπε σηκώθηκαν κεφάλια και έβαλε τα πράγματα σε μια θέση.

Είμαστε μπασκετμπολίστες και αυτό μας βοήθησε πολύ. Εάν παίζεις στον Παναθηναϊκό δεν είναι μια δουλειά σαν όλες τις άλλες αυτό το παιχνίδι. Και μόνο όταν πας στην προπόνηση όλοι θα μιλήσουν γι αυτό και αυτό μετράει. Θα κουβαλήσουμε τα πράσινα και αυτό από μόνο του είναι σημαντικό. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα», ανέφερε από την πλευρά του ο Αμερικανός σέντερ του Παναθηναϊκού.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ